5. REGATA KUPA DALMACIJE VK Neptun nastupio s 10 posada

0
FOTO Dulist

Peta regata Kupa Dalmacije održana je u Kaštel Kambelovcu. VK Neptun je nastupio s 10 posada, te zauzeo ukupno 8 mjesto, uz napomenu da nisu nastupili Seniori VK „Neptuna“ zbog upisa na fakultete.

Međutim u dvojcu na pariće za Seniore je nastupio naš proslavljeni veslač Matej Metković u kombinaciji s Perom Kukuljicom. Matej je trenutno u Dubrovniku na zasluženom odmoru iz Bostona, gdje ga očekuje povratak sredinom srpnja, kako školskim tako i veslačkim obavezama.

Neptunaši su osovojili 3 srebrne i 4 brončane medalje.

Ovo je bila zadnja provjera Neptunaša pred odlazak na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Zarebu na regtanoj stazi u Jarun od 06. – 08.07.2018.

 

Pojedinačni rezultati Neptunaša su slijedeći: Toni Perović (skif, junori A, III posada), Lucija Mazić i Karmen Sindik (dvojacna pariće, juniorke B), Matej Metković i Pero Kukuljica (dvojac na pariće, seniori), Matija Medi (skif, juniori B), Luka Grubišić (skif, juniori A), Antonio Štrman i Roko Mucić (dvojac na pariće, juniori B), Lovro Čondrić i Toni Perović (dvojac na pariće, juniori A).

 

Odgovori