A-2 LIGA JUG Sedmo mjesto za košarkaše Dubrovnika

0
KK Dubrovnik - KK Adriatic | FOTO Davor Lopin

U posljednjoj utakmici u ovoj sezoni pred domaćim navijačima, košarkaši Dubrovnika upisali su poraz od splitskog Adriatica. Gosti su, u izravnom okršaju za 6. mjesto, slavili rezultatom 60:69 (12:12, 14:29, 16:11, 18:17).

Rezultatski neizvjesna utakmica bila je do sredine druge četvrtine, a nakon toga gosti prvi put odlaze na +5 (21:25), a nedugo zatim i na visokih 24:38.. Na poluvrijeme se otišlo s najvećom prednosti gostiju +15 (26:41).

Nastavak je donio nešto angažiraniji pristup Dubrovčana koji su se borili do posljednje sekunde za pobjedu, međutim gosti su održavali razliku iz prvog poluvremena što je bilo ključno za pobjednika ovog dvoboja.

Ovo je ukupno dvanaesti poraz košarkaša koji na svom kontu imaju i pet pobjeda. Neovisno o ishodima posljednjeg kola Dubrovnik će sezonu zaključiti na 7. mjestu A-2 lige.

Dubrovnik je igrao u sastavu Ivan Marković, Mateo Vidović, Božo Katić, Vlaho Raguž, Vjekoslav Vučinović, Petar Jakobušić, Vlaho Šojka, Maro Lučić, Žan Riha, Josip Kušt i Filip Vujičić.

Odgovori