ATALANTA ILI JET SKI RENT DUBROVNIK Finale na Kantafigu od 20.30 sati!

0

U dugoočekivanom finalnom dvoboju turnira ”Kantafig 2017.” sastaju se Atalanta Bergamo i Jet ski rent Dubrovnik (Medvjedići dobra srca).

Atalanta je nakon drugog mjesta u skupini najprije pobijedila Westfalen, zatim u 1/4 finalu Šulemu na zarubu i u polufinalu Marin med, osvetivši se tako za jedini poraz u skupini (1:2). Treba istaknuti da je Atalanta prije dvije sezone igrala finale, međutim tada je bila poražena od Pizzerie Tabasco

S druge strane najveće iznenađenje turnira, mlada ekipa Jet ski rent Dubrovnik predvođena mladim nadama Squarea, futsal reprezentativcem Haronom Džankovićem i kapetanom BiH Emirom Spahićem korača prema povijesnom trijumfu. Na svom putu su pobijedili Pizzeriu Italianu, nadigrali Piplse i u polufinalu jednu od glavnih favorita za osvajanje Konobu Maestral Ston.

– Očekuje nas odlična finalna utakmica i nema razloga da ne budete na Kantafigu večeras već od 20 sati kada će se igrati revijalna utakmica dječaka rođenih 2009. godine koji igraju za NK GOŠK Dubrovnik 1919. – stoji u najavi iz ASD Kantafig. 

Prošle sezone najbolja je bila momčad Poliklinika Marin med, 2015. godine Pizzeria Tabasco, 2014. slavio je Traser doo, a 2013. godine Brkati slonovi… 

Odgovori