BELLEVUE SLAVIO U DERBIJU Toni Jarak 19 obrana!

0
Toni Jarak, vratar Bellevuea koji je susret zaključio s čak 19 obrana! | FOTO Davor Lopin

Vaterpolisti Bellevuea stigli su lakše od očekivanog do druge pobjede ove sezone. Momčad Marka Ivekovića u derbiju trećeg kola 1. B lige u potpunosti je nadigrala KPK rezultatom 13:5 (3:1, 2:1, 3:0, 5:3).

KPK je u Gruž stigao kao (neporaženi) lider 1. B lige, međutim nije pokazao otpor kakav se očekivao s obzirom na dvije ostvarene pobjede na startu prvenstva (Siscia 19:5 i Delfin 17:11).

Bellevue je već na poluvremenu imao četiri pogotka razlike (5:1), a uz raspoložene strijelce posebno treba istaknuti nevjerojatnog Tonija Jarka na vratima dubrovačkog sastava koji je susret zaključio s čak 19 obrana!

Za Bellevue su pod vodstvom Marka Ivekovića i Boža Mila Valjala igrali Jarak (19 obrana), Vranješ (1), Jurić (2), Paskojević (3), Pejić, Čulina, Hrošik (2), Tullio (1), Bogdanović (1), Buconić (2), Brailo (1), Jankuleski, Rozić i Bego.

Prvenstvo se nastavlja krajem mjeseca siječnja kada Bellevue gostuje kod Siscie koja je uoči ovog kola upisala pobjedu i poraz. Treće kolo se po rasporedu treba odigrati 21. siječnja 2017. godine.

Odgovori