BK AEDIUM SUDJELOVAO NA EKIPNOM PH Kadeti srebrni, seniori četvrti

0
BK Aedium

U subotu 3. lipnja 2017. u OŠ Župa Dubrovačka održano je Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i kadete.Ukupno je sudjelovalo 6 ekipa u seniorskoj i 3 ekipe u kadetskoj konkurenciji, iz Zagreba, Čakovca i Dubrovnika.

Format natjecanja je takav da u svakoj ekipi mogu nastupiti najmanje po 2 igrača i 2 igračice, a najviše po 4 igrača i 4 igračice.

U susretu dviju ekipa igra se ukupno 5 mečeva i to redom, po jedan muški i ženski pojedinačni meč, zatim po jedan muški i ženski par, te na kraju mješoviti par.

Pri tome jedan igrač ili igračica može odigrati najviše 2 meča u jednom susretu ekipa. Pobjednik je ekipa koja osvoji tri ili više pobjeda u mečevima.

Kod seniora je uvjerljivo pobijedila ekipa BK Medvedgrad-1998 1 iz Zagreba koja je u finalu sa 3:0 bila bolja od ekipe BK Medvedgrad-1998 3. Prethodno su ostvarili sve pobjede u grupnoj fazi natjecanja, kao i u polufinalu.

U borbi za 3. mjesto BK Aedium je tijesno sa 3:2 izgubio od BK Međimurja iz Čakovca i tako na kraju osvojio 4. mjesto.

U susretima u grupi BK Aedium je izgubio od BK Medvedgrad-1998 1, a pobijedili su BK Flex iz Zagreba. U polufinalu su izgubili od BK Medvedgrad-1998 3.

Ekipa BK Aedium nastupila je u sastavu: Marin Šućur, Lukša Zlošilo, Marko Janičić, Mia Čerjan, Barbara Janičić, Leona Milković i Maris Guca.

Kod kadeta (do 15.god.) BK Aedium je ostvario veliki uspjeh osvajanjem 2. mjesta. Prvo su izgubili su od kasnijih pobjednika ekipe BK Medvedgrad-1998, a u susretu koji je odlučivao o drugom i trećem mjestu, BK Aedium je pobijedio ekipu BK Međimurje rezultatom 4:1 i tako osvojio srebro.

Ekipa BK Aedium nastupila je u sastavu: Marko Janičić, Patrik Karamatić, Patrik Konjuh, Davor Makivić, Andrea Vlašić, Nika Matana, Nika Masle.

Odgovori