Judo

18. 'Dubrovnik open': Zlato za domaćina

Proteklog vikenda u organizaciji Judo kluba Dubrovnik u dvorani Osnovne škole Mokošica održan je međunarodni judo turnir za juniore i juniorke. Na 18. izdanju Dubrovnik opena nastupilo je 10 klubova iz Hrvatske (Dubrovnik, Panda, Dubrovnik 1966, Dalmacijacement, Župa Dubrovačka, Panda Pušća), Crne gore (Onogošt, Kotor, Crnogorac) te BiH (Sarajevo).

Opširnije...

Ivana Šutalo dobitnica nagrade 'Dražen Petrović'

Odbor za dodjelu Nagrade Dražen Petrović, na čijem čelu je Zvonimir Boban, odlučio je o izboru najboljih i perspektivnih mladih hrvatskih sportaša u 2014. godini. Za najuspješniju sportašicu mlađih dobnih kategorija izabrana je taekwondašica Ivana Babić, osvajačica zlatnog odličja na Olimpijskim igrama mladih u Nandžingu i aktualna svjetska juniorska prvakinja u kategoriji do 55 kg.

Opširnije...

EURO/Prag: Ivana Šutalo srebrna

Ivana Šutalo članica Judo kluba Dubrovnik osvojila je još jednu medalju na europskom kupu za juniorke u Pragu. Na natjecanju je nastupilo 36 zemalja i preko 400 natjecatelja. Ivana je kao jedna od nositeljica kategorije bila slobodna u prvom kolu da bi došla do finala pobjedom protiv Poljakinje Anne Zalzecne i Kazahstanke Ruze Dukhturbayeve.

Opširnije...

Iskorak Ivane Šutalo na IJF ljestvici

Proteklog vikenda Ivana Šutalo članica Judo kluba Dubrovnik nastupila je na europskom kupu za juniore u Mađarskom Paksu.Iako je imala 3 pobijede ovoga puta je ostala nadomak medalje sa osvojenim 5. mjestom. Ivana se trenutno nalazi na 5.mjestu svjetske juniorske ljestvice. Mlada je Dubrovkinja još nastupila sa reprezentacijom Hrvatske...

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?