Judo

Kup Makarske: Devet medalja za JK Dubrovnik

I drugu godinu zaredom članovi Judo kluba Dubrovnik nastupili su na memorijalu Tajmir Nola(Kup Makarske).Turnir se održao u organizaciji Judo kluba Bikovo Makarska a judaši Judo kluba Dubrovnik su još jednom ostvarili odlične rezultate i vratili se s ukupno devet medalja.

Opširnije...

JK Dubrovnik 1966. iz Osijeka sa 9 medalja!

Judaši Judo kluba Dubrovnik 1966 nastavili su sa osvajanjem medalja i ovaj vikend. Nastupili su na 9. memorijalnom turniru Josip Potnek u Osijeku. Na turniru je nastupilo 388 natjecatelj iz 44 kluba. Judo klub Dubrovnik 1966 nastupio je sa devet natjecatelja i svih devet je osvojilo medalju, te su sa 5 zlatnih medalja i 4 brončane zauzeli 6. mjesto u ukupnom plasmanu.

Opširnije...

Judaši Dubrovnika osvojili 3 srebra i 1 broncu

 Članovi Judo kluba Dubrovnik  nastupili su proteklog vikenda na međunardnom turniru „Borsa OPEN“ koji je okupio oko 900 natjecatelja. Na natjecanju je nastupilo 6 natjecatelja, a osvojene su 3 srebrne i 1 brončana medalja. Josip Šimunović osvojio je 2.mjesto u kategoriji (-90kg) u uzrastu juniora dok je Antonio Đerek osvojio 2.mjesto u uzrastu kadeta (-90kg). 

Opširnije...

I Ura Nage uspješan na turniru Borsa open

Judaši dubrovačkog „Ura Nagea“ vratili su se s osvojenih devet odličja iz Mostara. Novu natjecateljsku sezonu otvorili su na jakom 5. međunarodnom judo turniru “Borsa Open” koji je u subotu, u dvorani na Bijelom brijegu, okupio klubove iz 12 zemalja (Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske, Bugarske, Italije, Nizozemske, Švedske, Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine).

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?