Judo

'Koroška 2014.': Srebro Anđeli, bronca Luki Violić

U subotu je u Slovenj Gradecu održan međunarodni turnir 'Koroška 2014.' Nastupilo je 476 judašica i judaša  iz susjednih zemalja te Japana, Rusije, Azerbajdžana, Kazakhstana, Italije i Izraela. Judaši Judo kluba 'Dubrovnik 1966' su se vratili s 2 medalje, točnije srebrom koje je osvojila Anđela Violić i broncom Luke Violića. 

Opširnije...

Treće mjesto za Judo klub Dubrovnik 1966.

Jučer se u Kaštel Sućurcu održalo II. kolo Prve Hrvatske Judo lige u kojoj sudjeluje 6 judo klubova. Liga se odvijala u dva kola te su oba puta sve ekipe imale međusobni meč. Potrebno je naglasiti da se radilo o podjednakim ekipama pa su mečevi bili neizvjesni te se cijelo vrijeme mijenjala situacija na ljestvici.

Opširnije...

Kup Makarske: Devet medalja za JK Dubrovnik

I drugu godinu zaredom članovi Judo kluba Dubrovnik nastupili su na memorijalu Tajmir Nola(Kup Makarske).Turnir se održao u organizaciji Judo kluba Bikovo Makarska a judaši Judo kluba Dubrovnik su još jednom ostvarili odlične rezultate i vratili se s ukupno devet medalja.

Opširnije...

JK Dubrovnik 1966. iz Osijeka sa 9 medalja!

Judaši Judo kluba Dubrovnik 1966 nastavili su sa osvajanjem medalja i ovaj vikend. Nastupili su na 9. memorijalnom turniru Josip Potnek u Osijeku. Na turniru je nastupilo 388 natjecatelj iz 44 kluba. Judo klub Dubrovnik 1966 nastupio je sa devet natjecatelja i svih devet je osvojilo medalju, te su sa 5 zlatnih medalja i 4 brončane zauzeli 6. mjesto u ukupnom plasmanu.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?