Judo

Roko i Glasnović sveučilišni prvaci Hrvatske!

Judaši Judo kluba Dubrovnik za Sveučilište Dubrovnik osvojili ekipno treće mjesto u Hrvatskoj. Natjecatelji Judo kluba Dubrovnik 1966 ovog su vikenda nastupili na " Zagreb Openu " i Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske, a rezultat je bio i više nego dobar. 

Opširnije...

Žetva medalja JK Ura Nage na turnir u Zagrebu

Judo klub Ura Nage i Judo klub Slano ove su subote zajednički nastupili na jakom međunarodnom turniru „Zagreb Open – Panda 2015.“ na kojem je nastupilo 589 natjecatelja. Dubrovački i slanski judaši nastupili su u svim uzrastima, od dječjih do seniora i osvojili su ukupno 14 medalja i uspješno krenuli u novu natjecateljsku godinu.

Opširnije...

23. Božićni turnir: Judašima Dubrovnika 6 medalja

Judo klub Dubrovnik nastupio je na 23. božićnom judo turniru u Solinu. Turnir se održao u gradskoj dvorani Solina, a u organizaciji Judo saveza splitsko dalmatinske županije. Članovi Judo kluba Dubrovnik osvojili su 6 medalja.

Opširnije...

Božićno klupsko prvenstvo: Zabava na prvom mjestu

Jučer je u Sportskoj dvorani u Gospinu polju održano 1. Božićno klubsko natjecanje na kojem je sudjelovalo 93 natjecatelja Judo kluba Dubrovnik 1966. Natjecanje je počelo u 9 sati gdje su najmanji natjecatelji, od 4 do 6 godina, pokazali svoja znanja i vještine. Borili su se u tri discipline povlačenje pojasa, sumo borba i poligon. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?