Judo

Odličan vikend za judaše Ura Nage i Slano

Judaši Ura Nage i Slano ovog su vikenda osvojili brojna odličja na turnirima u Ljubljani i Splitu. S jakog međunarodnog turnira „Nagaoka“ u slovenskoj prijestolnici JK Ura Nage se vratio s jedanaest odličja, dok su najmlađi članovi svoje prve medalje izborili na splitskom „Trofeju Marjana“.

Opširnije...

Judašice Župe dubrovačke druge u državi!

Judašice judo kluba Župa dubrovačke osvojile su srebro u kadetskoj i mlađe kadetskoj Hrvatskoj ligi u Zagrebu. Djevojčice rođene 1997. i mlađe koje su nastupale na natjecanju u finalu nisu uspjele pobijediti judašice samoborskog Profectusa. 

Opširnije...

'Koroška 2014.': Srebro Anđeli, bronca Luki Violić

U subotu je u Slovenj Gradecu održan međunarodni turnir 'Koroška 2014.' Nastupilo je 476 judašica i judaša  iz susjednih zemalja te Japana, Rusije, Azerbajdžana, Kazakhstana, Italije i Izraela. Judaši Judo kluba 'Dubrovnik 1966' su se vratili s 2 medalje, točnije srebrom koje je osvojila Anđela Violić i broncom Luke Violića. 

Opširnije...

Treće mjesto za Judo klub Dubrovnik 1966.

Jučer se u Kaštel Sućurcu održalo II. kolo Prve Hrvatske Judo lige u kojoj sudjeluje 6 judo klubova. Liga se odvijala u dva kola te su oba puta sve ekipe imale međusobni meč. Potrebno je naglasiti da se radilo o podjednakim ekipama pa su mečevi bili neizvjesni te se cijelo vrijeme mijenjala situacija na ljestvici.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?