Judo

23. Božićni turnir: Judašima Dubrovnika 6 medalja

Judo klub Dubrovnik nastupio je na 23. božićnom judo turniru u Solinu. Turnir se održao u gradskoj dvorani Solina, a u organizaciji Judo saveza splitsko dalmatinske županije. Članovi Judo kluba Dubrovnik osvojili su 6 medalja.

Opširnije...

Božićno klupsko prvenstvo: Zabava na prvom mjestu

Jučer je u Sportskoj dvorani u Gospinu polju održano 1. Božićno klubsko natjecanje na kojem je sudjelovalo 93 natjecatelja Judo kluba Dubrovnik 1966. Natjecanje je počelo u 9 sati gdje su najmanji natjecatelji, od 4 do 6 godina, pokazali svoja znanja i vještine. Borili su se u tri discipline povlačenje pojasa, sumo borba i poligon. 

Opširnije...

'Getaldićima' školsko prvenstvo u judu

Judaši iz OŠ Marina Getaldića i ove su godine izborili prvo mjesto na Prvenstvu škola Dubrovačko - neretvanske županije te će predstavljati krajnji jug Hrvatske na Državnom natjecanju. Natjecanje je održano ovog ponedjeljka u školskoj športskoj dvorani OŠ Marina Držića, a nastupilo je 8 škola u muškoj konkurenciji.

Opširnije...

Judaši Ura Nage osvojili turnir u Dugoj Resi

Dubrovački Judo klub Ura Nage i Judo klub Slano iznimno su uspješno nastupili ove subote na Memorijalnom turniru „Boris Vrbetić - Bobo“ u Dugoj Resi. U konkurenciji 29 klubova iz Slovenije, Bih, Srbije i Hrvatske, Ura Nage je sa 12 zlatnih, 7 srebrnih i 8 brončanih medalja osvojio pehar za najbolji klub.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?