Judo

Getaldići viceprvaci Hrvatske u judu

Školska judo ekipa Osnovne škole Marina Getaldića ostvarila je sjajan rezultat, postavši viceprvaci Hrvatske na 2. školskom judo prvenstvu koje je ovog ponedjeljka održano u Kaštel Sućurcu. 

Opširnije...

10 medalja za judoke Župe dubrovačke

14 natjecatelja JK Župa dubrovačka predvođeni trenerima Ivanom Oberanom i Ivicom Didićem sudjelovalo na Memorijalu Miloš Mrdić – Kupu Trebinja 2015., a koje se 14. ožujka održalo u sportskoj dvorani u Trebinju.  Među 600 natjecatelja iz 60-ak klubova regije,  7 natjecatelja JK Župa dubrovačka osvojili su 10 medalja.

Opširnije...

Sjajni rezultati Judo kluba Ura Nage!

Judaši Ura Nagea proteklog su vikenda ostvarili sjajne rezultate na turnirima u Samoboru i talijanskom Tolmezzu. Nakon što su u Samoboru izborili 13 medalja i 4. ekipno mjesto između 51 kluba, briljirali su u Italiji, osvojivši pehar za najuspješniji klub među njih ukupno 72 koji su nastupili na ovom turniru.

Opširnije...

10 medalja za judoke Dubrovnika

Na jučer održanom judo turniru „Memorijal Dragutin Krželj“  koji se održao na splitskim Gripama članovi Judo kluba Dubrovnik  osvojili su  6 srebrnih i 4 brončane  medalje. Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 16 klubova. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?