Slobodna borba

FFC 16: Guelmino otkazao borbu protiv Peraka!

Nandor Guelmino je ozlijeđen i neće nastupiti protiv Mara Peraka 6.12. na FFC-u 16. Fight Site saznaje od čelnog čovjeka promocije Orsata Zovka da će se ime zamjene za "The Huna" objaviti već danas.

Opširnije...

ANTUN 'KILLER' RAČIĆ prvi FFC prvak!

Nakon vrlo dobrog kickboks dijela FFC 14 eventa, njegov MMA dio ponudio je pravi spektakl. Čak četiri borbe završio su prekidom u prvoj rundi, a prvi FFC prvak je sjajni Antun Račić, koji je 15 minuta dominacije protiv Lemmy Krušića pretvorio u pobjedu odlukom sudaca.

Opširnije...

Račić nakon vaganja: Dat ću sve od sebe da osvojim pojas!

U srijedu je u ljubljanskom hotelu Austriatrend održana službena press konferencija povodom FFC-a 14 koji nas ovog petka čeka u dvorani Tivoli. Očekivano, na press konferenciji su bili kandidati za prve Final Fight Championship pojaseve: Lemmy Krušič i Antun Račić u MMA, te Samo Petje i Teo Mikelić u KB konkurenciji. 

Opširnije...

VIDEO FFC 3: 'Delija express' u tri minute

Treće izdanje Final fight championshipa održano je sinoć u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu te ponudilo sjajne borbe, nove nade MMA i kickboksing scene, ali i četiri prestižne borbe. Dubrovački gladijator Ante Delija djelovao je impresivno i u prvoj je rudi pobijedio Taxiarchisa iz Grčke.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?