Slobodna borba

VIDEO FFC 3: 'Delija express' u tri minute

Treće izdanje Final fight championshipa održano je sinoć u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu te ponudilo sjajne borbe, nove nade MMA i kickboksing scene, ali i četiri prestižne borbe. Dubrovački gladijator Ante Delija djelovao je impresivno i u prvoj je rudi pobijedio Taxiarchisa iz Grčke.

Opširnije...

FFC/BEČ: Maro Perak Vs. Nandor Guelmino!

Maro Perak neće nastupiti na FFC-u u Ljubljani, no Fight Site saznaje da je razlog ovoj promjeni vrlo pozitivan za sve fanove Final Fight Championshipa. Jedan od najboljih europskih MMA boraca će, naime, biti jedan od predvodnika FFC-a 16 u Beču, koji je na rasporedu 6. prosinca ove godine!

Opširnije...

Antun Račić u borbi za prvaka FFC-a

Nakon ljetne pauze i posljednjeg FFC-a koji smo pratili iz Zadra, jesen, a onda i sam finiš godine, bi trebali obilježiti sjajne Final Fight Championship priredbe. Kako su iz vodstva promocije najavili još početkom 2014., naredni eventi bi nam trebali iznjedriti prve FFC prvake što u kick boksing, što u MMA konkurenciji.

Opširnije...

FOTO Ante Delija 'riješio' Oveerema u dvije minute!

Na večerašnjem spektaklu Noć Gladijatora IX, a u glavnoj borbi večeri, dubrovački borac, član UFC Gladijator, Ante Delija ekspresno je stigao do svoje nove pobjede. U okršaju protiv Nizozemca Valentina Oveerema, Delija je već u prvoj rundi riješio pitanje pobjednika. Oveerem u borbi, koja je trajala oko dvije minute, nije pokazao niti jedan ozbiljan udarac.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?