Slobodna borba

Pobjeda Delije, Perak dobio bonus za borbu večeri!

Ante Delija (13-2) pobijedio je Konstantina Gluhova (28-16) na M-1 Challenge 56 priredbi u Moskvi jednoglasnom sudačkom odlukom. Delija je odmah krenuo na rušenje i nakon četrdesetak sekundi uspio je srušiti protivnika. Počeo je ground and pound iz polugarda, potom i uhvatio gušenje s leđa dok se Gluhov pokušavao vratiti na noge, pie croring.

Opširnije...

Smoldarev 'kimurom' svladao Mara Peraka

Dubrovački borac Maro Perak nije uspio savadati supertalentiranog Denisa Smoldareva iz Estonije. U glavnoj borbi M-1 Challenge 55 eventa poražen je kimurom nakon tri minute borbe, piše fightsite.hr

Opširnije...

FFC 16: Guelmino otkazao borbu protiv Peraka!

Nandor Guelmino je ozlijeđen i neće nastupiti protiv Mara Peraka 6.12. na FFC-u 16. Fight Site saznaje od čelnog čovjeka promocije Orsata Zovka da će se ime zamjene za "The Huna" objaviti već danas.

Opširnije...

ANTUN 'KILLER' RAČIĆ prvi FFC prvak!

Nakon vrlo dobrog kickboks dijela FFC 14 eventa, njegov MMA dio ponudio je pravi spektakl. Čak četiri borbe završio su prekidom u prvoj rundi, a prvi FFC prvak je sjajni Antun Račić, koji je 15 minuta dominacije protiv Lemmy Krušića pretvorio u pobjedu odlukom sudaca.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?