Slobodna borba

FOTO Ante Delija 'riješio' Oveerema u dvije minute!

Na večerašnjem spektaklu Noć Gladijatora IX, a u glavnoj borbi večeri, dubrovački borac, član UFC Gladijator, Ante Delija ekspresno je stigao do svoje nove pobjede. U okršaju protiv Nizozemca Valentina Oveerema, Delija je već u prvoj rundi riješio pitanje pobjednika. Oveerem u borbi, koja je trajala oko dvije minute, nije pokazao niti jedan ozbiljan udarac.

Opširnije...

FOTO Sve spremno za Noć Gladiatora IX

 Večeras je na Stradunu održano vaganje boraca te službena konferencija za Noć Gladiatora 9 koja se održava sutra, 3. srpnja na terasi Revelina. Borilački spektakl održava se pod okriljem organizacije House of Gladiators, a kao glavnu borbu večeri organizatori su najavili okršaj Dubrovčanina Ante Delije i Nizozemca Valentina Overeema.

Opširnije...

Ante Delija: 'Nekad idol, a sada protivnik!''

''Nekad idol, a sada protivnik'' - napisao je Ante Delija na svom Facebook profilu nakon što je otkrio da mu je James Thompson sljedeći protivnik u sklopu Final fight championshipa. Ante ne krije oduševljenje, a s druge strane, 'veteran' Thompson, najavio je čvrstu borbu protiv mladog člana UFC Gladiator Dubrovnik.

Opširnije...

Antun Račić stigao do svoje 15. pobjede!

Slavlje Antuna Račića u Sloveniji! U sklopu FFC - 12 održanom večeras u Ljubljani, mladi je Župljanin stigao do svoje ukupno petnaeste pobjede u karijeri, a ukupno treće u Final fight championshipu. U borbi protiv neporaženog Mađara (3-0) Zoltana Turija, Račić je sve dvojbe o pobjedniku riješio u prvoj rundi.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?