Slobodna borba

ANTUN 'KILLER' RAČIĆ prvi FFC prvak!

Nakon vrlo dobrog kickboks dijela FFC 14 eventa, njegov MMA dio ponudio je pravi spektakl. Čak četiri borbe završio su prekidom u prvoj rundi, a prvi FFC prvak je sjajni Antun Račić, koji je 15 minuta dominacije protiv Lemmy Krušića pretvorio u pobjedu odlukom sudaca.

Opširnije...

Račić nakon vaganja: Dat ću sve od sebe da osvojim pojas!

U srijedu je u ljubljanskom hotelu Austriatrend održana službena press konferencija povodom FFC-a 14 koji nas ovog petka čeka u dvorani Tivoli. Očekivano, na press konferenciji su bili kandidati za prve Final Fight Championship pojaseve: Lemmy Krušič i Antun Račić u MMA, te Samo Petje i Teo Mikelić u KB konkurenciji. 

Opširnije...

VIDEO FFC 3: 'Delija express' u tri minute

Treće izdanje Final fight championshipa održano je sinoć u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu te ponudilo sjajne borbe, nove nade MMA i kickboksing scene, ali i četiri prestižne borbe. Dubrovački gladijator Ante Delija djelovao je impresivno i u prvoj je rudi pobijedio Taxiarchisa iz Grčke.

Opširnije...

FFC/BEČ: Maro Perak Vs. Nandor Guelmino!

Maro Perak neće nastupiti na FFC-u u Ljubljani, no Fight Site saznaje da je razlog ovoj promjeni vrlo pozitivan za sve fanove Final Fight Championshipa. Jedan od najboljih europskih MMA boraca će, naime, biti jedan od predvodnika FFC-a 16 u Beču, koji je na rasporedu 6. prosinca ove godine!

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?