Slobodna borba

FFC/BEČ: Maro Perak Vs. Nandor Guelmino!

Maro Perak neće nastupiti na FFC-u u Ljubljani, no Fight Site saznaje da je razlog ovoj promjeni vrlo pozitivan za sve fanove Final Fight Championshipa. Jedan od najboljih europskih MMA boraca će, naime, biti jedan od predvodnika FFC-a 16 u Beču, koji je na rasporedu 6. prosinca ove godine!

Opširnije...

Antun Račić u borbi za prvaka FFC-a

Nakon ljetne pauze i posljednjeg FFC-a koji smo pratili iz Zadra, jesen, a onda i sam finiš godine, bi trebali obilježiti sjajne Final Fight Championship priredbe. Kako su iz vodstva promocije najavili još početkom 2014., naredni eventi bi nam trebali iznjedriti prve FFC prvake što u kick boksing, što u MMA konkurenciji.

Opširnije...

FOTO Ante Delija 'riješio' Oveerema u dvije minute!

Na večerašnjem spektaklu Noć Gladijatora IX, a u glavnoj borbi večeri, dubrovački borac, član UFC Gladijator, Ante Delija ekspresno je stigao do svoje nove pobjede. U okršaju protiv Nizozemca Valentina Oveerema, Delija je već u prvoj rundi riješio pitanje pobjednika. Oveerem u borbi, koja je trajala oko dvije minute, nije pokazao niti jedan ozbiljan udarac.

Opširnije...

FOTO Sve spremno za Noć Gladiatora IX

 Večeras je na Stradunu održano vaganje boraca te službena konferencija za Noć Gladiatora 9 koja se održava sutra, 3. srpnja na terasi Revelina. Borilački spektakl održava se pod okriljem organizacije House of Gladiators, a kao glavnu borbu večeri organizatori su najavili okršaj Dubrovčanina Ante Delije i Nizozemca Valentina Overeema.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?