Čestitka Gradonačelnika BK Komolac na osvajanju Kupa Hrvatske

0
Izrezak
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Boćarskim klubu Komolac povodom osvajanja naslova pobjednika Kupa Hrvatske. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

Poštovano vodstvo i članovi Kluba, dragi boćari,s veseljem smo primili informaciju da je BK Komolac osvojio Kup Hrvatske i to s takvim besprijekornim rezultatom u finalu protiv Zagrepčana, ali i u ranijim ogledima natjecanja.

Naslov prvaka Hrvatske senzacionalan je uspjeh jer ste ostvarili povijesni rezultat u ovom sportu na našem području i svi smo ponosni na Vas.

Osvajanje ovog naslova značajno je i iz razloga što među novim generacijama dodatno popularizira boćanje koje potječe još iz antičke Grčke, a na ovim prostorima igra se već stoljećima i duboko je uronjeno u našu tradiciju i društveni identitet. Uistinu, što bi ljetne večeri u ovim krajevima bile bez koje partije na boće?

Još jednom čestitam na impresivnom rezultatu i naslovnu pobjednika Kupa Hrvatske, a Boćarskom klubu Komolac priželjkujemo nove uspjehe u profesionalnim nastupima. 

Odgovori