ČETVRTA UZASTOPNA POBJEDA Rukometaši jurišaju prema vrhu Prve lige!

0
Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik | FOTO Davor Lopin

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik na fantastičan je način okončao 2017. godinu u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi – južna skupina. U desetom kolu dubrovački rukometaši gostovali su kod RK Vodice gdje su upisali potpuno zasluženu pobjedu 33:26(15:11).

Prvo poluvrijeme zasluženih četiri pogotka razlike s tim da je u prvom poluvremenu briljirao vratar Kristijan Janđel koji je imao deset obrana i dva obranjena sedmerca! U nastavku domaćin radi seriju 3-0, dolazi na samo -1(15:14), međutim mladi Bevanda pogađa iz sedmerca za 16:14. Dubrovnik je nakon toga kontrolirao stečenu prednost te na kraju slavio rezultatom 33:26.

Osim (četvrte) uzastopne pobjede, za izdvojiti je i radosnu vijest – danas se nakon teže ozljede koljena u sastav vratio Antonio Lončarica koji će uvelike biti od koristi u nastavku prvenstva.

Image Map

U Gospino polje će redom, od početka veljače 2018., stizati sve momčadi iz vrha, a prvi protivnik Dubrovniku u slijedećoj godini biti će Mladi Rudar (trenutni lider prvoligaške karavane). Nakon toga stiže Hrvatski dragovoljac koji je uoči 11. kola bio treći, potom drugoplasirani Split, trećeplasirana Ribola Kaštela…

Dubrovnik je 2017. godinu zaključio s 12 osvojenih bodova (šest pobjeda i četiri poraza) te će u nastavak prvenstva ući s četvrte ili pete pozicije na ljestvici.

Za RKHM Dubrovnik su pod vodstvom trenera Svena Krile igrali Kristijan Janđel, Toni Barišić, Luka Morović, Nikša Bušlje, Luka Bevanda, Hrvoje Lončarica, Leo Brnin, Tomislav Radić, Teo Putica, Maro Dabelic, Kajo Cikatić, Poliak Dmytro i Antonio Lončarica.

Odgovori