DERBI ISPOD OČEKIVANJA Trener Carević: ”Nikad gora utakmica ove ekipe…”

0
ŽOK Nova Mokošica - ŽOK Split II | FOTO Davor Lopin

Odbojkašice Nove Mokošice porazom su otvorile drugi dio natjecanja u 2. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi – skupina jug. Igračice trenera Tonćija Carevića poražene su u derbiju osmog kola u Splitu od istoimene ekipe rezultatom 3:0.

Splićanke su bile izuzetno uvjerljive u prva dva seta (-11, -12) dok je u trećem ekipa Nove Mokošice osvojila 19 poena.  Treba istaknuti da je ekipa Splita na startu natjecanja, u prvom kolu koji je odigran u Mokošici, slavila istim rezultatom – 3:0.

– Najgora utakmica ove ekipe. Bez prijema, dva-tri smeča u tri seta. Nema hrabrosti, samopouzdanja ne preuzima se odgovornost. Sve do jedne su odigrale svoju najgoru utakmicu života, a bio je derbi prvenstva. Na kraju jedini žalostan je trener. Razočaravajuće – tužnim će glasom trener Tonći Carević čija je ekipa protiv Splita igrala u sastavu: Lilić, Radić, Lučić-Raguž,Popović, Bender A., Kozić, Karlić, Delevski, Gvozdenica, Bender V., Sušilović, Kovačić, Milojević i Balija.

Split je tako uvjerljvom pobjedom pobjegao na +4 od ekipe iz Nove Mokošice koja je skupila 18. Zadar III ukoliko ostvari pobjedu kontra Novalje onda će Nova Mokošica deveto kolo dočekati na trećem mjestu.

U devetom kolu ŽOK Nova Mokošica dočekuje Bibinje.

Odgovori