DIVLJA LIGA / 24 MOMČADI I 9 TERENA Ždrijeb u petak, 14. srpnja

0
DUBROVNIK, 07.07.2008. DIVLJA LIGA 2008. NA PORPORELI FOTO: ZELJKO TUTNJEVIC - 091 764 3782

Završene su prijave za nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divljoj ligi. Ždrijeb će se održati u petak, 14. srpnja, do Kneževa dvora s početkom u 10.15 sati.

Kuglice će uz župana Dubrovačko-neretvanskog Nikolu Dobroslavića, dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića i predsjednika Gradskog vijeća Dubrovnika Marka Potrebicu izvlačiti judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Paulo Obradović…

Nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu potvrdile su 24 momčadi. Prijavilo se sedam od osam najboljih iz prošle godine, koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru. Nema brončanog Penatura. Igrat će prvak Elita, doprvak FUN H20 Mlini, zatim četvrti Kamen mali te četiri sastava koja su zapela u četvrtfinalu, Crvene stijene Orašac, Češke banje, Kokoti i Lozica.

Image Map

Svi ostali, a njih je sedamnaest, igrat će kvalifikacije i to za devet preostalih mjesta u glavnom turniru. Kvalifikanti su: Elafiti, Sovrnja Doli, Komarda, Lukovica, Turčin Danče, Betula Danče, Luka Čilipi, Batahovina, Villa Sheherezade, Kolorina, Pasjača Popovići, Sustjepan mali muo, Uvalica, Ponta žala, Plaža ispod Petke, Daksa i Palace.

Prijavljeno je i devet terena. Momčadi koje su prijavile teren su Turčin Danče i Betula Danče (Danče), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi), Pasjača Popovići (Pasjača), Uvalica (Porporela), Elafiti (Šipan) i Ponta žala (Mokošica).

Odgovori