DIVLJA LIGA / Turčin Danče osigurao glavni turnir, Kolorina korak do tog uspjeha, Lukovica ispala…

0

Sustjepan II. se javio – ne možemo se skupit za utakmicu s Kolorinom. P.I.P., tj. punim imenom Plaža ispod Petke je imala istih problema te nije došla na ogled s Turčin Danče.

Kolorina je tako bez igre stigla na korak do glavnog turnira, a Turčin Danče je prva momčad koja je iz kvalifikacija izborila glavni turnir. Igrat će u skupini ‘C’ s Penaturom i Češkim banjama, piše na stranici Divlje lige.

…Lukovica je neki dan izgubila od P.I.P. na Dančama, a sad na Porporeli od Betule Danče. Tako su joj Danče došle glave. Prva je ekipa koja je zaključila nastup u Divljoj ligi ovog ljeta.

Image Map

Lukovica je na Porporelu stigla u pratnji navijača. Uništio ih je Tonći Popadić sa četiri pogotka, Vid Katić s dva, a istaknuo se i Vlaho Grbić na vratima. Betula Danče je od 0:1 stigla do 4:1. Vodila s 5:2. Minutu i pol prije kraja evo Lukovice na pogodak zaostatka (5:4), ali je nakon toga pogodio Popadić.

Poraz na Porporeli upisala je i Uvalica. ‘Istrčala’ je kompletna. U punom sastavu. Ante Đapić je ubacio u vatru i mlađe. Đivo Knego i Tomislav Radić su vukli u napadu, ali nije bilo dovoljno protiv momčadi koju vodi Marko Bautović, koji će dogodine, kad prođu dvije sezone od njegovog posljednjeg nastupa, i zaigrati za Villa Seherezadu. Uvalica je imala večer prije Noć Porporele. Ipak, stigli su se okupit te pripremit teren. Najavljuju, slažemo momčad za idućih deset godina. Naravno, još u igri. Sad se spremaju za utakmicu protiv Komarde u Mokošici. Ne misle odigrat samo dvije utakmice ovo ljeto.

Na Porporeli je sve štimalo. Alen Markišić je osigurao i razglas, Vlaho Ljubić je držao pod kontrolom zapisnički stol, a Ante Batina je sudio. Nitko nije imao prigovor.

Jedino što nije bilo dobro jest ozljeda Nikole Bogdanovića. Opet mu je izletjelo rame. Njegova stara ozljeda te nije mogao nastaviti utakmicu koju je počeo odlično. Postigao je dva pogotka. Pohvale idu i igračima Uvalice. I oni su, uz igrače Ville Seherezade, odmah priskočili te pomogli Nikoli nakon što se ozlijedio, zaključuje se na službenoj stranici Divlje lige.

TREĆI DAN KVALIFIKACIJA
Villa Seherezade – Uvalica 13:8
PORPORELA Sudac: Ante Batina.
VILLA SEHEREZADE: Mateo Konsuo, Nikola Bogdanović (2), Tomi Tepšić (1), Toni Vukojević (1), Bruno Kontić (1), Đivo Lukačević (1), Orsat Milić (3), Toni Škurla (3), Maroje Hausvička.
UVALICA: Damjan Šulić, Tomislav Radić (3), Edin Memišević, Luka Stanišić,, Mihael Vidoš, Đivo Knego (3), Vicko Đurić, Ivo Matić (1), Kristijan Konjevod, Denis Klepo (1), Josip Paskojević, Josip Bratoš, Maro Bušlje.

Betula Danče – Lukovica 6:4
PORPORELA Sudac: Ante Batina
BETULA DANČE: Vlaho Grbić, Hrvoje Ogresta, Mihovil Martić, Ivo Matić, Sandro Nikolić, Ivan Lučić, Ivan Zec, Tonći Popadić (4), Vid Katić (2), Domagoj Poljak, Josip Ćurlin, Pavo Miljanović, Domagoj Daničić.
LUKOVICA: Hrvoje Marojica, Jozo Nardelli, Željko Račić (1), Nikša Mišić (2), Ivan Sutić (1), Marijan Jurić, Maro Butrica, Nikša Kukrika, Miho Vuković, Štefi Katić, Zlatan Avdić, Joško Marinović, Andro Katić.

RASPORED 
22.07.2017., subota
Mokošica

17.30 sati: Pasjača Popovići – Sovrnja Doli
18.20 sati: Ponta žala – Luka Čilipi

23.07.2017., nedjelja
Mokošica
16.30 sati: Komarda – Uvalica
17.20 sati: Elafiti – Batahovina
18.10 sati: Daksa – Sustjepan mali muo

Odgovori