DRUGA LIGA Gradski derbi potpuno zasluženo odbojkašicama Dubrovnika!

0

U gradskom derbiju 2. Nacionalne odbojkaške lige  – skupina jug koji je odigran večeras u Gospinom polju potpuno zasluženu pobjedu upisale su odbojkašice Dubrovnika koje su u potpunosti nadigrale favoriziranu ekipu Nove Mokošice za samo 72 minute igre!

Ekipa Marine Radić slavila je rezultatom 3:0 (25:18, 25:19, 25:18) te tako izjednačila svoj omjer pobjeda i poraza – 5:5. Istaknimo da je u prvom dijelu sezone, u derbiju koji je odigran u SD OŠ Mokošica, istim rezultatom slavila ekipa Nove Mokošice 3:0 (-17, -23,-13).

Za pobjedničku ekipu igrale su Ivaniš, Mehić, Šilje, Vuličević, Burum, Turajlić, Ramić, Jović, Vreća, Mojaš, Milas, Bošković, Tolić i Lučić dok je Nova Mokošica igrala u sastavu: Radić, Lučić- Raguž, Popović, Bender V., Balija, Karlić, Delevski, Gvozdenica, Bender A., Makljenović, Kovačić, Kozić i Banovac.

Nova Mokošica sigurno nije računala na gubitak bodova, a s obzirom da uvjerljiv poraz sada je na četiri boda zaostatka od vodećeg Splita.

U idućem kolu Dubrovnik II igra u gostima kod drugoplasiranog Zadra, a Nova Mokošica ide u goste OK Novalja, fenjerašu 2. HOL – jug.

POREDAK
Izrezak

Odgovori