DU AKVATLON LIGA 14-godišnji Luka Đurović osvojio prvo mjesto!

0

Održalo se Drugo kolo DU Akvatlon lige. Ovaj put se okupilo desetak natjecatelja. Dan je bio idealan za plivanje i trčanje. U ovom kolu dogodilo se veliko iznenađenje, gdje je 14-godišnji Luka Đurović odnio pobjedu.

U ženskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Lidija Vukić iz TK X Herceg Novog u vremenu 50:53 , dok je drugo mjesto osvojila Ivona Zec u vremenu 51:41:45.

U muškoj kategoriji pobjednik je Luka Đurović u vremenu 39:36, drugo mjesto osvojio je Vitomir Milošević TK X Herceg Novi u vremenu 39:45, a treće mjesto pripalo je Stijepu Ljubimiru iz TK Dubrovnika koji je segment plivanja i trčanja odradio za 40:36.

Image Map

O daljnem rasporedu kola DU AKVATLON lige možete pročitati na našoj web stranici www.dubrovnik-triathlon.com i na našoj Facebook stranici.

Ovim putem vas pozivamo da se priključite ovim ranojutarnjim aktivnoostima jer će vam dan sigurno biti lijepši, a ukoliko mislite da ne možete odraditi ove distance, možete probati sa vašim partnerom u štafeti, ali mala napomena Štafete se ne boduju – stoji u dopisu iz Dubrovnik triatlona.

Odgovori