DUBROVNIK NOSI SREĆU Hrvatska u Gospinom polju domaćin reprezentaciji Francuske!

0

Dubrovnik je domaćin uzvratnog susreta dodatnih europskih kvalifikacija između Hrvatske i Francuske, konačna je odluka Hrvatskog nogometnog saveza.

Prvi ogled odigrat će se u Francuskoj između 10. i 13. rujna, a drugi je na rasporedu između 24. i 27. rujna. Točni datumi odigravanja bit će definirani u nastupajućim danima.

„Protiv Slovačke smo u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Belgiji 2014. godine imali punu podršku tribina tako da ne sumnjam kako u Gospinom polju ponovno možemo ostvariti pozitivan rezultat u korist hrvatske reprezentacije. Dubrovnik je dobar izbor za reprezentaciju i cjelokupnu atmosferu”, rezonirao je Marinko Mavrović, pomoćnik u stručnom stožeru hrvatske izabrane vrste.

Image Map

Gledajući noviju povijest, hrvatska selekcija u Dubrovniku postizala je redom izvrsne rezultate; u uzvratnoj utakmici kvalifikacijskog doigravanja za Europsko prvenstvo u Belgiji 2014. godine pobijedila je slovačku reprezentaciju (4:0) te se plasirala na kontinentalnu smotru, a identičan je uspjeh polučila ugostivši tursku (10:0), armensku (8:0) i slovačku reprezentaciju (3:2) u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo u Srbiji 2016. godine.

Dario Marinović nada se kako će Gospino polje i dalje biti neosvojiva tvrđava.

„Drago mi je što se igra u Gospinom polju, osobito jer sam podrijetlom iz Dubrovnika. U Dubrovniku tradicionalno ostvarujemo izvrsne rezultate, a većina reprezentativaca najčešće želi igrati u Gospinom polju. Uvjeren sam kako ćemo i s Francuzima nastaviti pobjednički niz i da ćemo se plasirati na Europsko prvenstvo u Sloveniji.” – piše Futsal Magazin 

Prve utakmice dodatnih kvalifikacija na rasporedu su između 10. i 13. rujna, a uzvratne između 24. i 27. rujna 2017. godine.

Odgovori