DUBROVNIK PORAŽEN U DERBIJU Zadrani po drugi put istom koš razlikom

0
KK Dubrovnik - KK Cetina Trilj | FOTO Davor Lopin (arhiva)

Košarkaši Dubrovnika ni drugi put ove sezone nisu bili uspješni protiv zadarske Sonik Puntamike. Nakon što su prvotno poraženi u finalu Kupa regiju jug na svom parketu 62:56, Dubrovčani nisu uspjeli slomiti otpor čvrstih Zadrana ni u redovnom kolu 2. Hrvatske košarkaške lige – jug.

Momčad Željka Vreće poražena je u Zadru 82:76 (18:18, 28:18, 18:19, 18:21). Dubrovčani su u prva četiri kola bili neporaženi, međutim u derbiju petog kola poraženi su s istom koš-razlikom kao i u finalu Kupa.

Čvrsta utakmica, domaćin bolji upravo onoliko koliko rezultat pokazuje. Nismo bili kompletni, zbog povreda nije bilo Šeparovića i Vujičića, a u prvim minutama utakmice ozlijedio se Režić te je, unatoč ozljedi, ‘šepajući’ odigrao do kraja – riječi su trenera Željka Vreće koji nastavlja:

Image Map

– Još su do kraja prvog dijela dva kola. Prvo ćemo dočekati Sveučilište u Zadru (subota, 09. prosinca od 18 sati), a potom u posljednjem kolu odlazimo u goste Solinu, zaključio je Vreća koji i dalje vjeruje da ništa nije gotovo što se tiče prvog mjesta.

Za Dubrovnik su u Zadru igrali  Husnija Habul (13 koševa), Niko Stasjuk, Antonio Petrović, Vlaho Šojka, Ivan Marković (1), Stipe Režić (10), Toni Mustapić (9), Božo Katić (7), Josip Kušt, Ivan Vodopija (28) i Sjepan Tešija (8).

Odgovori