Dva srebra i jedna bronca za Živkovića

0
Šujički polumaraton/Ante Živković

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik, Ante Živković, tijekom vikenda sudjelovao je u tri utrke i postavio novi osobni rezultat u polumaratonu.

Tradicionalni Šujički polumaraton koji je ove godine proslavio svoje jubilarno deseto izdanje donio je pregršt novih osobnih rezultata, a među njima našao se i dubrovački atletičar Ante Živković.

Utrku dugu 21,1 kilometar koja se trči na relaciji Kupers – Šujica Živković je istrčao za 1:15:16 te s istrčanim vremenom popravio osobni rezultat za više od dvije minute. S istrčanim vremenom Živković je u ukupnom poretku zauzeo četvrto mjesto, a u svojoj kategoriji drugo.

Image Map

Osim Živkovića na Šujičkom polumaratonu boje Atletskog kluba Dubrovnik branila je i Biljana Taslak koja je utrku istrčala za 1:55:40.

Pobjednik Šujičkog polumaratona i ujedno novi – stari rekorder staze je Srđan Samardžić koji je utrku istrčao za 1 sat, 7 minuta i 55 sekundi te četvrti puti upisao pobjedu na ovoj utrci.
Drugi u cilj stigao je Kralo Sušilović iz AK Svetice (1:11:12) dok je treći bio Alija Imamović (1:12:06).

Nakon Šujičkog polumaratona Živković je sudjelovao na devetom izdanju utrke Kros u šumi koja se održala u Zadru. Utrku dugu pet kilometara Živković je istrčao za 17:28 i u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto.

Živković nije odmarao ni nedjelju koju je proveo sudjelujući u tradicionalnoj utrci “Pozdrav domovini” koju organiziraju AK “Alojzije Stepinac” i ASS Zadar. Utrku dugu 6 kilometara Živković je istrčao za 20:33 i s istrčanim vremenom zauzeo drugo mjesto. Ostvareni plasman osigurao je Živkoviću drugo mjesto i u sveukupnom poretku “Kup Oluje”.

Odgovori