Dva zlata i srebro za AK Dubrovnik na Pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu

0

Mlađi uzrasti Atletskog kluba Dubrovnik nastupili su na Pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu koje se održalo u subotu, 12. studenog, na hipodromu u Sinju u organizaciji AK Sinj.

Boje atletskog kluba Dubrovnik predstavljalo je osam atletičarki i atletičara, a doma su se vratili s dva zlata i jednom broncom.

Tina Kakarigji (2009) nastupila je u utrci na 200 metara i osvojila brončanu medalju. Nika Tomšić (2007) nastupila je u utrci na 300 metara i osvojila zlatnu medalju. Patrik Kralj (2004) nastupio je u utrci na 600 metara i doma donio zlatnu medalju. Marta Musladin (2006) u utrci na 500 metara zauzela je četvrto mjesto. Anna Miletić (2003) u utrci na 600 metara zauzela je također, četvrto mjesto.

Atletski klub Dubrovnik na održanoj utrci predstavljale su i Lana Miladin (2008), Lea Madeško i Lea Anđušić koja je tijekom utrke imala malu nezgodu prilikom koje se ozlijedila.

Mlađe uzraste Atletskog kluba Dubrovnik, odnosno limače, uskoro očekuje V. Kolo Dalmatinske lige koje je ujedno i zdanje u ovoj natjecateljskoj sezoni.

Odgovori