ETTU CUP Pobjeda i poraz Libertas Marinkolora: Debi mladog Filipa Mikulića!

0
Filip Mikulić danas je imao debi u dresu 'Pitura'

Stolnotenisači Libertas Marinkolora upisali su polovičan uspjeh prvog dana ETTU Cupa u skupini A koja se odigrava u Belgiji, točnije Bruxellesu.

‘Pituri’ su u prvom kolu, a nakon velikog preokreta, svladali turski Turk Telekom Ankara SC rezultatom 3:2. Turci su vodili s 2:0, međutim Neven Juzbašić je nakon poraza Miha Simovića i Toislava Japeca smanjio prednost turske ekipe. Nakon toga, Japec vraća stvari na početak, a povratnik u redove ‘Pitura’, Miho Simović, donosi svojoj ekipi treći bod i prvu pobjedu!

U drugom kolu Libertas Marinkolor je upisao poraz, a bolji od dubrovačke ekipe bili su stolnotenisači  nizozemskog TTV Herculesa. Nizozemci su do prvog boda stigli preko Trinka Keena koji je svladao mladog Filipa Mikulića kojemu je ovo bio debi u europskom natjecanju.

Nakon njih priliku je dobio Miho Simović, međutim bolji od dubrovačkog najboljeg reketa bio je Nerm Radlerss ukupnih 3:1. Tomislav Japec je u trećem meču u tri seta svladao Martina Brinkoffa, a u četvrtom ogledu Simović je poražen od Trinka Keena.

‘Pituri’ su slobodni u trećem kolu, a slijedeći nastup imaju u nedjelju, 30. rujna kada od 10 sati igraju protiv ukrajinskog CE MSC Tennis Academy SCC Sumy. Posljednji meč u skupini A igraju u nedjelju, 30. rujna od 14 sati protiv Logis Auderghema TT, domaćina turnira.

seat111

Odgovori