FOTO / KANTAFIG 2017. Rezime prvog dana osmine finala!

0

Sinoć su u sklopu završnice turnira Kantafig 2017. odigrane utakmice osmine finala. Pipl mast trast as, Šule mu na zarubu, Krešić properies i Konoba Maestral Ston osigurali su nastup u četvrtfinalu.

Piplsi su u prvoj utakmici osmine finala deklasirali Bookere sa visokih 6-1.

Prava drama odvijala se tokom drugog susreta između Šulamu i CB Ludwig. Najprije je poveo Ludwig, potom Romić sa dva pogotka okreće rezultat. Ludwig se uskoro vraća i u zadnjoj sekundi poluvremena iz penala pogađa za 3-2. U drugom dijelu Ludwig povećava svoju prednost na 5-2, ali uporne Šule se ne predaju, dolaze do 5-4. Zadnjih 5 minuta Ludwig zabija za 6-4 i kad su svi mislili da je gotovo ukazuje se Damir Begušić i sa dva ekspresna pogotka vraća sve na nulu i odvodi utakmicu u rulet penala. Nakon ruleta pobjedu od 2:0 odnose Šulemu!

Image Map

U još jednom ruletu penala Konavljani (Krešić properties) su izbacili favorizirane osvajače Čokolina – Pizzu shop. Povela je ekipa Krešić properties već u petoj minuti, ali uporna Pizza poravnava rezultat u 37. na 1-1. Nakon penala Konavljani su sva tri puta bili precizno i prošli u 1/4 finale.

U zadnjoj utakmici Maestral je petardom ispratio Totalni promašaj. Hat-trick je postigao Mateo Vodopić, a u strijelce su se upisali još Borna Tikvica i Domagoj Torbarina.

Drugi dan osmine finala igrati će se u nedjelju, 03. rujna, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta igrati će se u ponedjeljak, 04. rujna.

RASPORED – OSMINA FINALA, 2. DAN
19.30 Westfalen – Atalanta Bergamo
20.20 Copacabana – Termo Solarij
21.10 Jet ski rent Dubrovnik – Pizzeria Italiana
22.00 Marin med – Celtic bar Belfast

Odgovori