Otvorene prijave za treće izdanje dubrovačkog Du Motiona

0

 

Sportsko – rekreativna manifestacija Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik najavljuje svoje treće uzastopno izdanje koje će se održati 29. i 30. travnja 2017. i poziva sve trkače da se prijave za utrke putem službene web stranice. Dvodnevno događanje i u 2017. objedinjuje globalno sve popularniji Dubrovački polumaraton, ekskluzivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, a program će upotpuniti Du Motion Expo i brojni drugi sadržaji.
Nakon prvog izdanja koje je u Dubrovnik privuklo oko tisuću sportaša i rekreativaca iz više od 30 zemalja, ovogodišnja je manifestacija udvostručila broj sudionika, a organizatori Dubrovački savez športova i Grad Dubrovnik se u sljedećoj godini nadaju još većem broju trkača.
Du Motion se u kratkom vremenu pozicionirao među najuspješnije i najbolje organizirane hrvatske trkačke manifestacije, a u prilog tome govore čak tri velika priznanja primljena u samo godinu dana. Krajem 2015., direktor Du Motiona Alen Bošković je na Event Director konferenciji održanoj u sklopu Portlandskog maratona proglašen direktorom godine, početkom 2016. je krovna europska atletska udruga “European Athletics” Dubrovačkom polumaratonu dodijelila maksimalnih 5 zvijezdica za kvalitetu i sigurnost, a ovoga je ljeta iz Washingtona stigla nagrada međunarodne organizacije “Sister Cities International” za suradnju Dubrovnika i Montereya na pripremi i organizaciji manifestacije.

Puno je razloga zbog kojih bi trkači trebali doći u Dubrovnik. Du Motion i njegove utrke prepoznatljivi su, kako po svojim zanimljivim panoramskim stazama koje istražuju staru gradsku jezgru i dubrovačku obalu sa startom i ciljem na povijesnom Stradunu, tako i po odličnoj atmosferi i trkačima iz cijeloga svijeta, a tu su i raznovrsni trkački paketi s brojnim pogodnostima za sve prijavljene. Trčite s nama 29. i 30. travnja 2017., budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva! Više o prijavama i trkačkim paketima, rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj web stranici, Du Motion možete pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Image Map

Odgovori