FOTO Uvjerljiv nastup Konobe Maestral i Poliklinike Marin med: Penali radosti za No name i Crvenu funjestru!

0
Konoba Maestral Ston | FOTO Davor Lopin

Konoba Maestral Ston, Crvena funjestra, Totalni promašaj i Poliklinika Marin med zasluženo su se plasirali u četvrtfinale ovogodišnjeg turnira ‘Mali Wembley 2017’.

STATISTIKA Dadić united – Konoba Maestral
Konoba Maestral Ston u susretu protiv Dadić uniteda upisala je sigurnu i visoku pobjedu – 5:0. U prvom dijelu rano vodstvo 2:0 (Vodopić, Tikvica), no unatoč tome Dadići su imali niz prilika za pogodak, međutim nedostajalo je spretnosti u završnim udarcima. U nastavku utakmice još tri pogotka ‘žutih’ (Đuraš, Vodopić, Tikvica) za konačnih 5:0 i plasman u četvrtfinale.

STATISTIKA Crvena funjestra – Termo solari
Okršaj Crvene funjestre i Termo solarija ponudio je ukupno šest pogodaka, a protivnik Konobi Maestral tražio se tek nakon boljeg izvođenja penala. U ruletu penala uspješnija Crvena funjestra koja je zahvaljujući milimetarski preciznim udarcima Mira Ćuzulana i Josipa Šoletića otišla u borbu za plasman u polufinale.

Image Map

STATISTIKA Totalni promašaj – No name
U trećem dvoboju osmine finala snage su odmjerili No name i Totalni promašaj, a pobjednik se također dobio nakon izvođenja penala. Iskusnija momčad Totalnog promašaja ušla je u dvoboj protiv mlađahnog No name kao veliki favorit, međutim igrači trenera Nina Pongraca pokazala je Totalnom promašaju da je samo favorit – na papiru. Poveo je No name preko Jakova Gleđa, međutim njihovo slavlje trajalo je samo tri minute jer je Jure Tolić pogodio za egal (1:1). U nastavku susreta No name ne posustaje, a to im se isplatilo preko požrtvornog Mateja Perića koji je pogodio za drugo vodstvo – 1:2. Do kraja susreta Jasmin Salihović pogodio je u mrežu No namea za konačnih 2:2 te se pristupilo izvođenju penala. U ruletu penala, s gola na gol, više uspjeha za No name koja je slavila rezultatom 4:3.

STATISTIKA Poliklinika Marin med – Eyafjallajokull Lapadssons
Mnogi su ovaj dvoboj očekivali s velikim nestrpljenjem, međutim derbi nije opravdao očekivanja jer je Eyafjallajokull Lapadssons nastupio bez Mata Šimunovića, jednog od najvažnijih igrača. Sudar Poliklinike Marin med i Eyafjallajokull Lapadssons od 3. minute protekao je u dominaciji ‘doktora’ koji su već na poluvremenu imali 4:0. Nakon 40 minuta igre uvjerljivih i visokih 6:1!

Odgovori