FOTO / Završena natjecateljska sezona mlađih uzrasta ragbijaša Invictusa

0

Proteklog vikenda završena je natjecateljska sezona mlađih uzrasta ragbijaša Invictusa. Za sam kraj ove prve, početničke polusezone, polaznici ragbi škole sudjelovali su na turniru u Splitu, na kultnom igralištu Stari plac.

Domaćin ovog prijateljskog turnira bila je splitska Nada a uz njih i naše ragbijaše nastupila je i ekipa Asolo Rugby kluba iz Italije. Porazom od talijanske momčadi i remijem iz utakmice sa Nadom više smo nego zadovoljni jer su naši sportaši daleko najmlađi u ovom sportu, što se po rezultatima nebi reklo. No rezultat u ovoj priči i nije bitan toliko koliko nova poznanstva i prijateljstva koja su se sklopila ovog vikenda.

Roditelji splitskih ragbijaša u suradnji sa klubom, pobrinuli su se da ovo bude prava fešta za kraj sezone te su nakon turnira počastili momčadi sa večerom i kolačima, kako i priliči pravom ragbijaškom trećem poluvremenu.

Image Map

U Dubrovnik smo se vratili u kasnim večernjim satima ali sretni, zadovoljni i puni iskustva nakon 2 jake i zahtjevne utakmice. Sve ovo dobar je navjestitelj službenog prvenstva koje počinje na jesen, no do tada će se dubrovački ragbijaši ipak malo odmoriti.

Pripreme za iduću sezonu kreću već krajem kolovoza i to ljetnim kampom na kojem će curice i dječaci osvježiti svoje ragbijaško znanje i formirati timove za nastavak sezone.

Svi zainteresiranima moći će se priključiti klubu na jednoj od 3 lokacije na kojima će Invictus održavati svoje treninge. Za sve informacije javite se preko Facebooka ili 091 444 8031 – piše u dopisu iz RK Invictus Dubrovnik.

Odgovori