FOTO / ZAVRŠNICA TURNIRA NA MONTOVJERNI Pet momčadi na čekanju do večeras: Tko je sinoć osigurao plasman među osam najboljih?

0
'MONTOVJERNA-GLAVICA' Osmina finala Konoba Maestral - C. b. Ludwig | FOTO Davor Lopin

Sinoć su odigrane tri utakmice osmine završnice Turnira na male barice ‘Montovjerna – Glavica 2018’. koji se igra u organizaciji Udruge malonogometnih amatera Dubrovnik.

Konoba Maestral Ston prva je osigurala plasman u polufinale. Sigurna pobjeda 6:1 nad momčadi C. b. Ludwig uz tri pogotka Ante Ivaniševića te po jednim Mara Đuraša, Borne Tikvice i Matea Vodopića.

Ogled Medvjedića dobrog srca i Acune završio je minimalnom pobjedom Medvedića dobrog srca, a sve zahvaljujući pogotku Josipa Nebergoja. Susret Celtic bar Belfast i Nunce ponudio je pet pogodaka, a pogodak više postigla je momčad Nunce. Denis Hasanović postigao je dva, a jedan je dodao Aldin Sarić za plasman među osam najboljih momčadi.

Danas se turnir nastavlja po redovnom rasporedu kako slijedi:

Ponedjeljak, 09. srpnja
E1 – 19:30 sati C. b. Puls – Atalanta Bergamo
F1 – 20:20 sati Ombla – Halo net
G1 – 21:10 sati Rekreativci – Teća united
H1 – 22:00 sata Evo nas opet – SC Čibača
A1 – 22:50 sati Šulemu na zarubu – Hajduk Rašica

ČETVRTFINALE
19:30 sati A1 (H2-G3) – D1 Nunca
20:20 sati B1 Konoba Maestral Ston – C1 Medvjedići dobrog srca
21:10 sati Atalanta Bergamo – H1 (A2-B3)
22:00 sata F1 (C2-D3) – G1 (B2-A3)

U SUBOTU ZAVRŠNICA I BESPLATAN KONCERT

Ovim putem obaviještavamo sve ljubitelje futsala ali i zabave da ćemo za finalni dan turnira, a u dogovoru s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, organizirati veliki besplatni koncert Matka i Brane na samom igralištu kao poklon Gradskom kotaru Montovjerna! – jasan je Ivo Pavlić, voditelj turnira koji potom nastavlja:

Četvrtfinalni dan ćemo odigrati ako nas vremenske prilike posluže u četvrtak, poluzavršnicu u petak, a finalni dan kao i koncert planiramo za subotu, 14. srpnja! Utakmice za plasman igraju se u 20 i 21 sat, a nakon dodijela nagrada uslijediti će koncert Matka i Brane! – zaključio je Pavlić.

untitled

Odgovori