FOTOGALERIJA / Deveta pobjeda i deveta uzastopna bez poraza!

0
RKHM Dubrovnik - RK Ribola Kaštela | FOTO Davor Lopin

Nastavljaju dubrovački rukometaši pozitivan i zaista impresivan niz u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi – južna skupina. U okviru 16. kola RKHM Dubrovnik večeras je u Gospinom polju nadigrao RK Ribola Kaštelu rezultatom 32:26.

Ukupno je to deveta prvenstvena pobjeda i deveta uzastopna utakmica bez poraza za Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik koji je s ovim uspjehom stigao do 20. osvojenog boda ove sezone.

Osim gostujućih 0:1 i 2:3 ne bilježi se više minusa za dubrovački sastav koji je pak gostima, nakon 18:14 dopustio rezultatski egal – 18:18. Nakon 22:22, dubrovački rukometaši rade mini seriju 4-0 za kasnije nedostižnih 26:22..

Treba istaknuti da je u ovom dvoboju Dubrovnik u ranom dijelu utakmice ostao bez kapetana, kružnog napadača, Mara Dabelića zbog crvenog kartona i Hrvoja Lončarice koji je napustio teren zbog ozljede koljena. Krajem susreta teže se ozljedio i Kajo Cikatić, drugi kružni napadač..

Za RKHM Dubrovnik igrali su Viteškić, Barišić (6 obrana), Janđel (9 obrana), Brnin (2 pogotka), Avdić (4), Putica (3), Bušlje (6), Bevanda (4), Dabelić, Srna (5), Čustović, Cikatić (1), Radić, Lončarica (1) i Dobrić (6).

U idućem kolu dubrovački rukometaši dočekuju sedmoplasirani Buzet.

ateca_728x90

Odgovori