FOTOGALERIJA / TURNIR ‘HLADNICA’ Veliko slavlje za Maximus i Caffe bar Puls!

0
Caffe bar Puls večeras ima razloga za veliko slavlje | FOTO Davor Lopin

s1
Caffe bar Puls u glavnom i Maximus u veteranskom dijelu turnira osvojili su prvo mjesto na ovogodišnjem Turniru na male barice ‘Hladnica 2018.’ Iako je finalni dan protekao po dosta hladnom vremenu to nije zasmetalo gledateljima na tribinama koji su došli u velikom broju.

U glavnom dijelu turnira prvo mjesto osvojila je momčad Caffe bar Puls koja je svladala  Brkate slonove rezultatom 2:1 nakon boljeg izvođenja penala.  Regularni dio završio je bez pogodaka. Brkati slonovi igrali su u sastavu: Oliver Milošević, Dario Marinović, Antonio Pjević, Matej Gaće, Daniel Bokić, Rade Ljubišić, Antun Bačić i Vlado Đurović dok su pobjednički sastav – C. b. Puls predstavljali: Zoran Primić, Marko Dadić, Duje Rezo, Mato Šimunović, Romano Levanat, Goran Čupić, Srđan Rilović, Stijepo Gavrilica i Hrvoje Šimunović.

Cale doo osvojio je treće mjesto svladavši Babin kuk 2:1 nakon boljeg izvođenja penala. Cale doo je do bronce stigao u sastavu Niko Vlahušić, Ivo Vlahušić, Frano Vlahušić, Pero Ševo, Marko Ilić, Nikola Bazdan, Hrvoje Lončarica, Dario Burmas, Hrvoje Bogdanović i Šime Popović.

Pokal za fair play osvojila je momčad Hoteli Maestral, a pokal za najboljeg igrača pripao je Duje Rezo (C. b. Puls).  Andro Zarač (Rekreativci) zasluženo je ponio titulu najboljeg strijelca turnira.

Prvoplasiranoj momčadi pripalo je 10 tisuća kuna dok je drugoplasiranom pripalo 5 tisuća kuna. Trećeplasirana momčad osvojila je dvije tisuće, a četvrtoplasirana tisuću kuna. Sve momčadi su uz novčane nagrade dobile i pokale u trajno vlasništvo.

VETERANSKI TURNIR – ONI SU NAJ, NAJ…
Najboljim strijelcem
turnira proglašen Denis Sarić iz momčadi Maximus koji je postigao 6 pogodaka dok je titulu najboljeg igrača zasluženo dobio Ivica Gvozden također iz pobjedničke momčadi. Pokal za fair play osvojila je momčad Evo nas opet.

Treće mjesto pripalo je momčadi Karlovačko koja je slavila nad momčadi Evo nas opet 3:2. Bronca je tako pripala momčadi Karlovačko koja je igrala u sastavu Lukša Cvjetović, Antonio Svetac, Miho Dadić, Ivica Jupek, Drago Jupek, Ivan Kolobara, Ivan Đurđević i Dario Glunčić.

U finalnom okršaju između Maximusa i Kantafig regularni dio završio je bez pobjednika – 1:1. Pogodak za Maximus postigao je Denis Sarić dok je strijelac za izjednačenje bio Mario Maslač. U ruletu penala više uspjeha imali su igrači Maximusa koji su slavili 3:2.
SEATMaximus je u Hladnici nastavio svoj niz nepobjedivosti. Prošle godine osvojili su turnir u obje konkurencije, a ove godine su ostvarili najbolji rezultat u turniru veterana! U glavnom dijelu morali su se zadovoljiti četvrtim mjestom! Maximus je do naslova stigao u sastavu Elin Đapo, Ivica Gvozden, Mirsad Dilberović, Arijan Hađović, Denis Sarić, Ahmet Brković, Tomi Sopjanac, Mirko Prka i Miho Zvone.

Kantafig se večeras okitio srebrom igrajući u sastavu Almir Avdić, Mesud Čustović, Hasan Kacić, Darijo Burđelez, Marijo Maslač, Denis Kočić i Muharem Kočić.

U finalnoj večeri nastupile su ženske nogometne ekipe Sirene i Žute pantere, a uoči samog finala atmosferu je dodatno zagrijao Plesni studio 3V. Nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručili su gradonačelnik Mato Franković i Blaž Pezo, predsjednik Županijskog nogometnog saveza te Drago Jupek, veteran Domovinskog rata i član Sportske udruge Hladnica.s1

Odgovori