FUTSAL KUP 2017. Slavlje Cavtata i Čibače!

0

Malonogometaši Cavtata osvojli su prvo mjesto na 2. Futsal kupu 2017. koji se održao u Gornjoj Čibači u organizaciji ŠMN Square Župa dubrovačka.

Uz Cavtat, nastup na turniru slavljenički su zaključili i igrači Čibače koji su bili najuspješniji u veteranskom dijelu turnira.

Cavtat je u finalnom okršaju slavio nad igračima Restorana Paradise rezultatom 4:2. Pogotke za Cavtat postigli su Denis Hasanović, Davorin Krešić, Pero Vuličević i Vlaho Grbešić. U utakmici za treće mjesto glavnog turnira slavila je momčad Westfalena koja je nakon boljeg izvođenja penala svladala UNIDU 7:6. Regularni dio utakmice završio je 4:4.

Image Map

Veteranski dio turnira osvojila je momčad Čibače koja slavila nad Župom 2:0. Za veliko slavlje Čibače najzaslužniji su Ivica Gvozden i Joško Atijas. Treće mjesto pripalo je igračima Konavljanina koji su svladali Zvekovicu 3:2.

Istaknimo da je najboljim igračem turnira proglašen Denis Hasanović (Cavtat), a Denis Dilberović (Restoran Paradise) ponio je titulu najboljeg strijelca turnira. Najbolji vratar ovogodišnjeg turnira je Lujo Jurišić iz momčadi Westfalen.

Odgovori