GRADSKA LIGA U STOLNOM TENISU Tko je slavio u 15. kolu?

0

Protekli tjedan odigrane su utakmice 15. kola 1. i 2. Gradske stolnotenis lige – 40. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U nastavku rezultati, poredak i raspored idućeg kola koji se igra od 12.18. ožujka.

PRVA LIGA

REZULTATI 15. KOLO
Marinkolor – Geoplan 5:2
STK Dubrovnik – Srđ 5:2
Dr. Čolić – Halo Dubrovnik 7:0
OŠ Cavtat Konavljanin – Soul caffe 5:2

Image Map

Nakon 15. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 27, Geoplan s osvojenih 26 i Marinkolor s osvojenih 23 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić (Geoplan) i Joško Martinović (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

RASPORED 16. KOLO
Soul caffe – Dr. Čolić
HALO Dubrovnik – STK Dubrovnik
Srđ – Marinkolor
Geoplan – Šampinjoni ZLD

DRUGA LIGA

REZULTATI 15. KOLO
Aragosa travel – Gruda Popovići 7:0
Gruda Ljuta – Luka Sorkočević 0:7
Sunsail – Shaolin express 7:0
Samo lagano  – Libertas klinci 7:0

Nakon 15. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Aragosa travel i SunSail s osvojenih 29 i Luka Sorkočević i s 26 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Tomo Vodnica (SunSail).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail) i Nora Bećir/Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići).

RASPORED 16. KOLO
Gruda Popovići – Gruda III
Lapad kolor – Samo lagano
Libertas klinci – Sunsail
Shaolin express – Gruda Ljuta
Luka Sorkočević – Aragosa travel

Odgovori