GRUŠKA LIGA Tko još uvijek traži prvu pobjedu, a tko ima najteži zadatak?

0

Bogat sportsko-rekreativni program očekuje nas na Buyrumplatzu, igralištu u Gružu poviše Osnovne škole Ivana Gundulića. U sklopu trećeg kola Gruške lige sastaju se:

19:20 Medvjedići dobrog srca – Totalni promašaj
20:10 Stipu ga nime – Evo nas opet
21:00 Rokijevi anđeli – Šulemu na zarubu

Medvjedići (1 bod) i Totalni promašaj (0 bodova) traže svoje prve pobjede u ligi, a zanimljivo je kako su baš te ekipe osvajači malonogometnih turnira na Kantafigu i u Gajinama (Župa). Totalni promašaj je prije dvije godine osvojio ligu, ali su se odlazak stožernog igraca Pera Ševa i promjene u igračkom kadru osjetili i odrazili na njihov rezultat prošle godine. Sve u svemu, očekuje nas uzbudljiva utakmica u kojoj obje ekipe traže izlazak iz krize.

Stipu ga nime ima najteži zadatak u sklopu trećeg kola, protivnik je polufiinalist Čokolina i prvi favorit lige – Evo nas opet. SGN je nakon odličnog drugog mjesta prošle godine u sezonu krenuo sa pobjedom protiv Medvjedića i minimalnim porazom protiv branitelja naslova, dok Evo nas opet ima stopostotan učinak i gol razliku 10-3 u prva dva kola.

Rokijevi anđeli su kao debitanti jako loše ušli u sezonu i vezali dva visoka poraza (3-7 od Stanice i 1-6 od Evo nas opet) te se moraju vaditi protiv branitelja naslova Šulamu na zarubu. Šule uz Evo nas opet i Stanicu Gruž imaju stopostotan učinak i izraziti su favoriti večeras.

Nešto ranije, u četvrtak Stanica Gruž je upisala pobjedu protiv Mane Hastre u utakmici koja je odigrana ranije, na zahtjev koji je Mane Hastra uputila GNS-u zbog sudjelovanja na humanitarnom turniru u nedjelju, stoji u dopisu iz vodstva lige.

Odgovori