GRUŠKA LIGA Večeras utakmica sezone na ‘Buyrumplatzu’

0

ateca_728x90
Momčadi Evo nas opet i Stanica Gruž vode veliku bitku za naslov prvaka četvrtog izdanja Gruške lige.
Nikada u protekle tri sezone razlika nije bila ovako mala (četiri boda na strani Evo nas opet), a danas ćemo znati sve jer se baš ove dvije ekipe sastaju na popularnom “Buyrumplatzu”.

Prvi njihov susret završio je 1:1 još u studenom prošle godine. Dok ‘zeleni’ (Stanica) imaju omjer 6-2-2, Evo nas opet je jedina neporažena ekipa lige sa 7 pobjeda i 3 remija.

Zanimljivo je da su se prijašnjih godina ove dvije ekipe borile za četvrto mjesto, a vitrine lidera krasi osvojen Gruški kup. Na Stanici se naslov čeka dugo, a nedjelja je zlatna prilika – utakmica odluke igra se od 20.10 sati!

Nakon što se odigra dvanaesto kolo, ukoliko Evo nas opet izgubi utakmicu, razlika će biti jedan bod i preostala dva kola odlučivat će novog prvaka. Evo nas opet se sastaje još sa Mane Hastra i Medvjedićima dobra srca, a Stanica Gruž sa Stipu ga nime i Šulemu na zarubu.

Podsjetimo, Gruška liga je prva amaterska liga u Dubrovniku nastala 2014/15 godine i čini je 8 kvartovskih ekipa. Liga se igra dvokružno, uz kup koji kreće 1/4 finalom. Protekli osvajači lige su Šulemu na zarubu koji ima dva naslov i Totalni promašaj koji se okitio naslovom jedan put.
ateca_728x90

Odgovori