HAJDUK 1932. I NERETVA BEZ GREŠKE Žrnovo i Omladinac bez boda..

0
FOTO Davor Lopin, dbksport.com

Danas je kompletirano četvrto kolo 1. Županijske nogometne lige. U nastavku donosimo rezultate, strijelce, raspored idućeg kola i trenutni poredak…

Slaven je petardom ispratio Omladinca. Na Grudi je nakon prvih 45 minuta bilo 2:1 (Šmanjak, Pulić/Šantić), međutim u nastavku, točnije do 58. minute još dva pogotka u gostujućoj mreži (Pulić, Ivanković). Vukić je u 73. minuti pogodio za visokih 5:1, a za konačnih 5:2 pogodio je Vrkić. Slavenu je ovo treća pobjeda, a Omladincu četvrti uzastopni poraz.

Konavljanin je u ovom kolu gostovao u Žrnovu gdje je zahvaljujući pogotku Ivana Milića iz 35. minute upisao svoju drugu ovosezonsku pobjedu. Minimalnu pobjedu još je upisao Jadran 1929. koji je slavio na gostovanju kod Maestrala (Antonio Pecotić).

Neretva je jučer na svom travnjaku nadigrala Grk s visokih 5:1. Tri pogotka postigao je Dragan Brečić, a po jedan su dodali Ante Batinović i Tomislav Dodig.

Orebić i Metković odigrali su bez pobjednika, 1:1. Domaćin je prvi stigao do prednosti preko Ivana Čepa (24. minuta), međutim gosti su u 58. minuti zahvaljujući Roku Brečiću stigli do egala.

Hajduk 1932. nastavio je svoj pozitivni učinak te preko Gusara stigao do svoje četvrte pobjede. U prvom dijelu mreže se nisu tresle, a u nastavku čak pet pogodaka. Gugić, Šeparović i Žuvela bili su strijelci za Hajduka, a Dodig i Batinović za goste.

Župa dubrovačka je na gostovanju kod Croatie nakon preokreta došla do pobjede. Croatia je povela preko Vlaha Grbešića, za 1:1 pogodio je Bruno Lonza, a za preokret i veliku pobjedu Viktor Lekaj.

POREDAK
1znl4kolo

RASPORED 5. KOLO (08. listopada)
Župa dubrovačka – Hajduk 1932 (04. listopada)
Omladinac – Žrnovo
Gusar – Neretva
Grk – Orebić
Konavljanin – Maestral
Jadran 1929. – Croatia
ONK Metković – Slaven

Odgovori