Haron Džanković i Adriano Darrer pozvani u reprezentaciju U-17!

0

– Nakon što je naš Zoran Primić pozvan u reprezentaciju Hrvatske U-25 koja je na priljateljskom turniru u Japanu osvojila treće mjesto moramo ponosno istaknuti da su i naša dva kadeta dobila poziv u reprezentaciju Hrvatske U-17 čije će se okupljanje održati u Velikoj nedaleko od Požege, ističe se ponosno na stranici MNK Square.

Zbog svojih odličnih igara, poziv su zaslužili Haron Džanković i Adriano Darrer, koji su na nedavno održanoj završnici PH osvojili brončano odličje s tim da je laskavu titulu najboljeg strijelca tada ponio Haron Džanković.

Selektivno okupljanje održati će se od 20. – 25. lipnja uz glavnog ‘dirigenta’ Mata Stankovića uz kojeg će biti još i treneri Marinko Mavrović, Kujtim Morina i Teo Strunje. Trener vratara biti će Hans Matić.

Image Map

U kadetsku su reprezentaciju pozvani Patrik Vidmar (Gorovo), Karlo Baričević, Josip Sušić (Brod 035), Filip Radaj, Tonći Ljubić (Crnica), Bruno Devčić (Nacional Zagreb), Nikola Čizmić, Josip Jurlina, Božo Sučić, Toni Rendić, Vicko Radić (Split Tommy), Dominik Rončević (Aurelia Futsal), Fran Vukelić i Dominik Cvišić (Futsal Dinamo) – piše na službenoj stranici jedinog dubrovačkog prvoligaša.

Odgovori