HEP SUPER LIGA Večeras okršaj prvaka iz 2016. i 2017. godine!

0

Stolnotenisači Libertas Marinkolora večeras od 17 sati igraju utakmicu 10. kola HEP Super lige. Zagrepčani su u jesenskom dijelu prvenstva zauzeli treće mjesto s 15 osvojenih bodova (šest pobjeda i tri poraza) dok su ‘Pituri’ vodeća momčad s osvojenih 17 bodova (osam pobjeda i jedan poraz).

Ovo je zasigurno veliki dvoboj u kojem Pituri moraju savladati zagrebački sastav koji je također ovaj susret shvatio i više nego ozbiljno.

Igrači Zagreba stigli su još jučer u Dubrovnik, a danas u 10 sati imaju dogovoren trening u dvorani u kojoj će se večeras od 17 sati igrati veliki okršaj protiv prošlogodišnjeg prvaka.

Image Map

Osim stolnoteniskih uzbuđenja, kojih zasigurno neće nedostajati, za istaknuti je da će 2018. godina biti – godina slavlja za STK Libertas Marinkolor. Naime, dubrovački stolnotenis klub ove godine slavi 40 godina postojanja.

Kroz ovaj klub prošli su neki od najbolji hrvatskih ali i svjetskih stolnotenisača, poput Dragutina Šurbeka, Stanka Eskulića, Andreja Gaćine, Roka Tošića, mlade dubrovačke nade Miha Simovića te Tomislava Japeca i braće Nevena i Ivana Juzbašić koji i danas nastupaju za Libertas Marinkolor.

Pod budnim okom predsjednika Marinka Matulovića i svih ostalih članova, klub uskoro priprema veliku proslavu na kojoj će ponosno predstaviti svoj uspješni rad tijekom 40 godina.

Danas u dvorani B Gospino polje ‘Pituri’ igraju važan meč protiv Zagrepčana, a već u idućem kolu gostuju kod drugoplasiranog StaRR-a koji je jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka HEP Super lige.

POREDAK
Izrezak1

Odgovori