HPD Sniježnica poziva na radionicu ‘Osnove pružanja prve pomoći u neurbalnim područjima’

0

Radionica ‘Osnove pružanje prve pomoći u neurbanim područjima’ u sklopu projekta ‘Promicanje aktivnog boravka u prirodi kroz edukacije i škole’ koju provodi Hpd Sniježnica u suradnji s Gradom Dubrovnik, se provodi za osobe koji se bave planinarenjem ili drugim oblikom sporta u neurbanim sredinama iz mjera sigurnosti, spašavanja i načina pozivanja pomoći u slučaju nesreće.

Na radionici će se govoriti o mogućim opasnostima, o tome kako spriječiti nesreću te što i kako poduzeti kada se nesreća ipak dogodi. Sudionici će imati priliku upoznati se sa načinom kako pružiti prvu pomoć, kako organizirati akciju spašavanja vlastitim snagama.

Također će se upoznati s načinom kako pozvati helikopter i Hgss, što treba sadržavati dojava da bi spašavanje bilo sigurno i učinkovito. Voditeljica radionice je dugogodišnji član Hgss-a i Hpd Sniježnice Antonija Živković

Radionica se organizira na Medarevu 21.listopada u 16h.

Molimo sve sudionike da budu na recepciji bolnice u 15:50h kako bi mogli zajedno ići u predavaonicu. Sudjelovanje na radionici bez prijave nije moguć. Kontakt osoba je Nina Lučić (095 8919 408). – stoji u pozivu HPD Sniježnica.

Odgovori