HRVATSKI KUP Zlato i bronca za Miu Čerjan, Maris Guca osvojila broncu!

0

U subotu 25. studenog u dvorani OŠ Župa Dubrovačka je održano IV. kolo Hrvatskog kupa za seniore. Na natjecanju je sudjelovalo 14 natjecatelja iz 4 kluba iz Zagreba, Čakovca i Dubrovnika.

Badmintonski klub Aedium je nastupio sa 5 natjecatelja pod vodstvom trenera Ratka Galjera i Vlaha Čerjana, a ukupno su osvojili 3 medalje (jednu u pojedinačnim i dvije u parskoj konkurenciji).

Kod seniorki najuspješnija je bila Mia Čerjan koja je osvojila dvije medalje, brončanu u pojedinačnoj i zlatnu u konkurenciji mješovitih parova.  Pojedinačno, u meču za treće mjesto, Mia je bila bolja od klupske suigračice Maris Guca i tako osvojila brončanu medalju. Prethodno je u polufinalu Mia vrlo tijesno izgubila od prve nositeljice i kasnije pobjednice Nikoline Dimić iz Zagreba, i to je zapravo bilo finale prije finala.

Image Map

U konkurenciji mješovitih parova Mia je zajedno sa suigračem Lukom Grubićem iz Čakovca osvojila zlatnu medalju. U sustavu svatko sa svakim, ostvarili su sve tri pobjede i tako zauzeli prvo mjesto.

U istoj konkurenciji Maris Guca je sa suigračem i Čakovca, Filipom Belom zauzela treće mjesto i brončanu medalju. Kod seniora još su nastupili Lukša Zlošilo (7.mj.) i Marko Janičić (8.mj.), dok je kod seniorki još nastupila Helena Zvone (5.mj)

 

Odgovori