Jakša Diklić apsolutno prvi, Daniel Marušić drugi u kategoriji M40 na 5. Podgoričkom triatlonu

0

SEATJučer su u Crnoj Gori na 5. Podgoričkom Triatlonu Plavnica sudjelovali dubrovački triatlonci, članovi Triatlon Kluba Dubrovnik – Jakša Diklić i Daniel Marušić. Jakša Diklić je osvojio prvo mjesto na utrci s vremenom od 2 sata i 2 minute.

Prvi je od svih natecatelja iz cijele regije ušao u cilj nakon 1.5 km plivanja, 40 kilometara bicikle i 10 kilometara trčanja. Daniel Marušić je istu distancu završio za 2sata i 23minute i osvojio drugo mjesto u kategoriji M40.

Plivalo se u Skadarskom jezeru a segment bicikla i trčanja je bio organiziran na cesti – sve unutar Eco-Resorta Plavnica.

Jakša Diklić je inače u pripremama za dvije jako zahtijevne IRONMAN utrke ovog ljeta, jedna u Mađarskoj u srpnju, a druga tri tjedna iza u kolovozu u francuskim Alpama.

Triatlon Klub Dubrovnik nastavlja sa svojim popularnim ljetnim sportskim aktivnostima na području Dubrovnika i okolice.

Drugi Akvatlon sezone je 23. lipnja i ovom prilikom pozivamo sve građane da sudjeluju na ovoj amaterskoj utrci koja će biti u Kuparima ove subote, start je 08:00 a sudjelovanje je besplatno. Pliva se 1000 metara i trči 5km, stoji u priopćenju iz Triatlon kluba Dubrovnik.
SEAT

Odgovori