JUG CO – DYNAMO Večeras utakmica odluke za plasman na završni turnir, ulaz slobodan!

0

Ključna utakmica sezone igra se večeras u Gružu. Moskovskom Dynamu igra samo pobjeda dok će Jugaši i s neriješenim rezultatom vidjeti Genovu.

Trenutno nakon 13. odigranih kola Jug CO je treći s 25 osvojenih bodova dok su Moskovljani na petom mjestu s 22 boda. Rusi su svjesni važnosti utakmice i sam dolazak dva dana ranije govori kako su u Dubrovnik došli po prolaz na završni turnir.

‘Sve se svodi na jednu utakmicu, kako sada, a tako će biti i u Genovi ako se plasiramo na završni turnir. Nažalost, nismo u Ligi prvaka uzeli neke bodove koje smo trebali, a to uključuje utakmicu u Moskvi gdje nismo bili konstatni što se forme tiče. Evidentno je da se ipak u drugom dijelu sezone naša forma diže i da igramo sve bolje. Momčad je bila nova i trebalo je vremena da se sve posloži. Ako se samo sjetimo početka sezone i kako smo izgledali, mislim da možemo biti zadovoljni postignutim do sada. U srijedu se nadam i velikoj pomoći publike koja je uvijek davala svoj obol onda kad je trebalo. Pobjedom u srijedu, a potom nadam se i osvajanjem naslova prvaka Hrvatske, ostvarili bi sve planove koje smo postavili ove sezone’, kaže Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak koji se potom osvrnuo o današnjem protivniku:

Njihove oscilacije u igri gotovo svaku utakmicu slične su našima. Imaju fantastične periode utakmice, ali i padove gdje gube bodove. Neočekivano su dobri na gostovanjima, ali su doma znali gubit bodove. Inače, Dynamo je pokriven na svim pozicijama počevši od vrhunskog centarskog para i dva odlična ljevaka. Posebno bi istakao njihovog kapetana i najboljeg strijelca Kholoda koji igra najbolju sezonu u karijeri.’

Utakmica 14. kola LEN Lige prvaka Jug CO – Dynamo Moskva igra se večeras od 20,30 sati, ulaz je slobodan. Utakmicu će suditi Spryridon Achladiotis iz Grčke i Xavi Buch iz Španjolske dok će delegat biti Angel Moliner također iz Španjolske, stoji na službenoj stranici Juga.

Odgovori