KANTAFIG 2017. Večeras velika borba za ulazak u polufinale!

0

Sve prvoplasirane momčadi iz skupina turnira Kantafig 2017. plasirale su se u četvrtzavršnicu turnira. Borba za polufinale kreće večeras…

U prvoj utakmici Atalanta Bergamo je tek u drugom poluvremenu uspjela slomiti otpor Westfalena. Najprije je Hrvoje Bogdanović postigao pogodak za 1-0, a zatim Ivan Gavrilica sa dva pogotka pogađa za 3-0.

Najveće iznenađenje turnira i mjesto medu elitom zauzima mlada momčad Copacabana. Malo tko je vjerovao u njih sinoć, jer su sa druge strane stajali Kokanović, Pero i Joško Vulicević okupljeni u Termo Solarij. Copacabana je krenula živo i agresivno sto je malo tko očekivao i to im se i vratilo. Na početku drugog dijela Josko Vuličević je pogodio za 1-0 Termo Solarija, ali samo dvije minute nakon Vukić poravnava na 1-1. Nakon ruleta penala sigurnih 2-0 za Copu donose Maroje Roko i Ante Marinović.

Image Map

Prava golijada dočekala nas je u utakmici izmedu Pizzeria Italiana i Jet ski rent Dubrovnik (Medvjedići dobra srca). Medići su krenuli ofenzivno i nakon 10 minuta igre postavili 3-0 preko Kaima Džankovića i Josipa Nebregoja koji je postigao dva pogotka. ‘Gosti’ su se uskoro vratili na 3-2, a par sekundi prije kraja Nebregoj postiže treći pogodaka za 4:2. U drugom poluvremenu Medvjedići postižu pogodak za 5-2, dok Pizeria Italiana ‘uredno promašuje’ gol šanse. Petar Šeparović je na krjau postigao pogodak za konačnih 5:3.

Marin med je teže od očekivanog nadigrao Belfast. Nakon dominacije cijelu utakmicu i vodstva od 5-1 gosti se nisu predali. Belfast je preko Glavinića, koji je postigao tri pogotka, stigao do 5-4 u 37. minuti, ali snage za potpuni povratak nije bilo…

RASPORED ČETVRTFINALA (utorak, 05. rujna)
19.30 sati Copacabana – Poliklinika Marin med
20.20 sati Pipl mast trast as – Jet ski rent Dubrovnik
21.10 sati Atalanta Bergamo – Šulemu na zarubu
22.00 sati Krešić properties – Konoba Maestral

 

Odgovori