KREĆE NOVA SEZONA Dubrovački ragbijaši u nedjelju dočekuju zagrebačku Lokomotivu

0

Ljeto je gotovo, a ragbi sezona samo što nije počela. Dubrovački ragbijaši kreću u novu sezonu punim plućima. Uz poneka pojačanja u redovima igrača, poput Patrick Ronntreea koji se Hrvatskoj predstavio igrajući nekoliko prvenstvenih utakmica u Zagrebu, stiglo je i pojačanje u tim struke.

David Casey, Novozelanđanin hrvatskih korijena preuzeo je klupu seniorske ekipe i među igrače unio dašak energije i kulture najboljih svjetskih ragbijaša – moćnih All Blacksa.

Od ove godine seniori Invictusa osim u Adria 7s regionalnoj ligi, te Prvenstvu Hrvatske u ragbiju 7, nastupati će i u Hrvatskom kupu te u 2. Hrvatskoj ragbi 15 ligi. Upravo druga liga starta ovog vikenda i to domaćinstvom u Dubrovniku. Najbolji način da dubrovački ragbijaši predstave Gradu ragbi 15 po prvi put u povijesti kluba.

Image Map

Ragbi vikend započeti će već u subotu, kada se na terenu u Cavtatskoj Tihoj organizira seminar bivšeg All Blacks igrača Gary Brayda, a u popodnevnim satima možete pogledati prezentaciju touch rugbya, modificirane verzije ragbija i to u izvedbi djevojaka u sklopu Womens rugby reunion vikenda.

Sve to uvod je u nedjelju, 22. listopada i veliku utakmicu ragbija 15 kojem se otvara 2. liga ragbija 15 utakmicom u kojoj Invictus dočekuje Lokomotivu iz Zagreba.

Utakmica će se odigrati u Gospinom polju s početkom u 14.00 i svi ste pozvani. Nitko ne želi propustiti biti dio povijesti i ovog eventa, zato nam se pridružite u što većem broju a mi Vam garantiramo super zabavu, stoji u pozivu Ragbi kluba Invictus.

Odgovori