KRENULE PRIJAVE ZA ‘MALI WEMBLEY’ Pobjedniku čak 20 tisuća kuna, a od ove sezone i veteranski turnir!

0

Krenule su prijave za 25. izdanje turnira ‘Mali Wembley 2017.’ jednog od najpoznatijeg i najbrojnijeg malonogometnog turnira na ovim prostorima.

Početak turnira ove sezone zakazan je za četvrtak, 13. srpnja, a prijave momčadi primaju se do utorka, 11. srpnja do 19 sati – ždrijeb momčadi je istog dana u 20 sati. Uplata za sudjelovanje za na ovom jedinstvenom turniru iznosi 600,00 kuna.

Organizator se ove sezone pobrinuo za mnogobrojna iznenađenja, a pri čemu je posebno za istaknuti nikad veći novčani fond koji iznosi čak 31.000,00 kuna!

Image Map

Pobjedniku će ove sezone pripasti velikih 20 tisuća kuna dok će poraženi u finalu dobiti – 7 tisuća kuna. Trećeplasiranoj momčadi osigurane su 3 tisuće kuna dok će četvrtoplasirani dobiti tisuću kuna. 

Uz nikad veći novčani fond, treba istaknuti da se će se ove sezone na ‘malom Wembleyu’ igrati i veteranski turnir (+35). 

Uplata za sudjelovanje na veteranskom turniru iznosi 200,00 kuna, a pobjedniku veteranskog dijela turnira pripasti će pokal i – večera za cijelu ekipu!

Istaknimo da će ove sezone biti organizirana i bogata lutrija za sve gledatelje. Mnogobrojni posjetitelji osvojiti će poklon pakete, večere pa čak mobitel i televiziju!

Ove sezonu nastup na ‘malom Wembleyu’ nikako ne smijete propustiti, a prijaviti se možete voditelju turnira na 091/250-9610 (Ivo Pavlić).

Odgovori