LIBERTAS KUP / Večeras polufinale: Prijenos utakmica UŽIVO samo na dbksport.com!

0
Libertas Kup 2016. | FOTO Davor Lopin, dbksport.com

Sinoć su odigrane utakmice četvrtfinala Libertas kupa. Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima ipak su se održale sve utakmice te su poznati polufinalisti, a to su redom PGM Ragusa, Dustra ogranak Kaštela, Taj Mahal Lero i B. b. Cool c.b. Leonardo.

Upravo će se gore navedena četvorka večeras boriti za ulazak u veliko finale koje je na rasporedu u utorak, 4. listopada od 21.30 sati.

Pobjedniku turnira zajamčena je novčana nagrada u vrijednosti čak 200.000 kuna dok će poraženi u finali zaraditi nešto manji iznos  – 50.000 kuna. Trećeplasirana momčad osvojiti će 20.000 kuna dok su svi sudionici četvrtfinala nagrađeni s 5.000 kuna.

Image Map

POLUFINALA IZRAVNO NA www.dbksport.com 

Jedini dubrovački sportski portal (Dbk Sport) koji je napravljen s ciljem promicanja sporta, praćenju rada i razvitka sporta i rekreacije na području Dubrovnika, večeras je za sve ljubitelje malog nogometa, koji ne mogu prisustvovati polufinalu, osigurao LIVE tekstualni prijenos svih utakmica!

Prijenos počinje sukladno početku prve utakmice, u 20 sati.

REZULTATI ČETVRTFINALA

PGM Ragusa – Nautika restorani 7:3 (5:0), Dustra – Dustra ogranak Kaštela 1:1 (1:1) – penali 3:4, Caffe bar Mirakul – Taj Mahal Lero 1:1 (1:0) – penali 1:3, Caffe bar Antika – B.b. Cool c.b. Leonardo 2:3 (1:3)

RASPORED POLUFINALA

20:00 Taj Mahal Lero – PGM Ragusa (live prijenos)

21:00 Beach bar Cool Caffe bar Leonardo – Dustra ogranka Kaštela (live prijenos)

Odgovori