MALI WEMBLEY 2017. | Rekordni novčani fond već privukao mnogobrojne momčadi: Evo tko je već potvrdio nastup na najpoznatijem turniru u gradu!

0

Prijave za nastup na najpoznatijem turniru na ovim prostorima, ‘Mali Wembley 2017’. laganim korakom se primiču kraju. Naime, sve zainteresirane momčadi za nastup na ovom prestižnom turniru mogu podnijeti prijavu još samo četiri dana – do 11. srpnja u 19 sati!

Prijaviti se možete putem tel. 091/250-96-10 (Ivo Pavlić), a kotizaciju u iznosu 600,00 kuna možete uplatiti na račun Amatersko sportsko društvo Montovjerna – HR7024070001100138455

Podsjetimo, ove se sezone na ‘malom Wembleyu’ dijeli čak 31.000,00 kuna – najveći novčani iznos u povijesti turnira koji se održava već 25 godina! 

Image Map

Pobjedniku će ove sezone pripasti velikih 20 tisuća kuna dok će poraženi u finalu dobiti – 7 tisuća kuna. Trećeplasiranoj momčadi osigurane su 3 tisuće kuna dok će četvrtoplasirani dobiti tisuću kuna. 

Uz nikad veći novčani fond, treba istaknuti da se će se ove sezone na ‘malom Wembleyu’ igrati i veteranski turnir (+35).  Uplata za sudjelovanje na veteranskom turniru iznosi 200,00 kuna, a pobjedniku veteranskog dijela turnira pripasti će pokal i – večera!

Istaknimo da će ove sezone biti organizirana i bogata lutrija za sve gledatelje. Mnogobrojni posjetitelji osvojiti će poklon pakete, večere, pršut, janje pa uz to i čak izuzetno vrijedne nagrade poput mobitela i televizije!

Zaključno s petkom, 07. srpnja nastup na ‘malom Wembleyu’ prijavilo je ukupno 17 momčadi u glavnom te 4 momčadi u veteranskom dijelu turnira!

Tako će na najpoznatijem turniru ove sezone, prema dosadašnjim prijavama, nastupiti: Caffe bar Street, Crvena Funjestra, ‘Lajk’, Millenium, Vitoria Guimaraes FC, Danče, No Name, Dubrovnik Racing, Pizzeria Gajeta, Totalni promašaj, Stomatološka ordinacija Kordić, Brkati slonovi, UNIDU, Sport caffe Balun, Celtic bar Belfast, Šipčine i Caffe bar Mirakul u glavnom te Retra, Danče, Maximus i Veterani Geoplan u veteranskom!

Neka i tvoja momčad postane dio povijesti, prijavi se već danas na najpoznatiji turnir u gradu!

Odgovori