MALI WEMBLEY Večeras dvostruko polufinale!

0
Evo nas opet – Miro Butigan, Šime Popović, Viki Beusan, Marko Ilić,Niko Vlahušić, Pero Ševo, Dario Burmas, Nikola Bazdan, Hrvoje Lončarica, Petar Milić | FOTO Davor Lopin

Poznati su svi polufinalisti malonogomentog turnira ‘Mali Wembley 2017.”. U glavnom dijelu turnira za ulazak u veliko finale bore se Poliklinika Marin med, Evo nas opet, Pizza shop i Konoba Maestral Ston dok su u polufinalu veterana Evo nas opet, Danče, Maximus i Drvena funjestra.

Početak polufinalne večeri na rasporedu je od 19 sati kada se u veteranskom dijelu turnira sastaju Evo nas opet – Danče. U drugom polufinalu (20 sati) igraju Drvena funjestra i Maximus.

Polufinale glavnog dijela turnira otvaraju Poliklinika Marin med i Konoba Maestral Ston. S jedne strane iskusni Hasan Kacić, Ado Bijedić i ostala ekipa predvode Marin med, a s druge Sandro Salacan, Maro Đuraš, Mateo Vodopić, Borna Tikvica.. U slučaju da ”doktori” uspiju poraziti ”žute” iz Stona onda će im to biti drugo uzastopno finale. Prošle godine su poraženi do C. b. Mirakul nakon penala 2:0.

Image Map

Olakotna okolnost za Maestral Ston je igranje čak tri igrača Marin meda u polufinalnom susretu Maximus – Drvena funjestra koji se igra od 20 sati.

U drugom polufinalnu okršaj starih znalaca: Pizza shop – Evo nas opet.

Zanimljivo će biti u ovom ogledu s obzirom da se svi igrači vrlo dobro znaju, a Evo nas opet (pojačan s nizom igrača Omble) igra protiv vrlo dobro posložene i uigrane Pizza shop. S obzirom na igrački kadar s kojim Evo nas opet raspolaže, moramo istaknuti da čak četiri igrača igraju veteransko polufinale u 19 sati (Popović-Burmas-Beusan-Butigan)…