MEČ KOJI SE NE PROPUŠTA Marinko Matulović: ”Za naslov prvaka ne igraju imena već srca junačka!”

0

Ulaskom u finale prvenstva Hrvatske, odnosno HEP Super lige, stolnotenisači Libertas Marinkolor već su ispunili svoj ovosezonski cilj. S obzirom da je ove sezone momčad nešto slabija nego lani kada je po prvi  put osvojeno prvenstvo, Uprava je bila zadovoljna ulaskom u finale, međutim do senzacionalnog uspjeha nedostaje samo jedna pobjeda!

‘Pituri’ su u prvoj utakmici finala protiv STK StaRR, a koja je odigrana u Varaždinu, slavili s uvjerljivih 4:0. Varaždinski sastav je bio oslabljen zbog neigranja glavnog igrača, Kineza Tan Ruiwua. Usprkos tom nedostatku ‘Pituri’nisu mogli preuzeti ulogu favorita pored Ronalda Ređepa, Nikole Horvata i Zeng Jia…

Marinko Matulović, alfa i omega STK Libertas Marinkolora poslije utakmice u Varaždinu nije krio veliko zadovoljstvo ostvarenom pobjedom.

Ovo ni u najljepšim snovima nismo mogli sanjati. Imamo priliku obraniti naslov prvaka Hrvatske! Imali smo respektabilnu ekipu StaRR-a koji je cijelo prvenstvo bio nedodirljv, međutim mi smo spektakularnom igrom u Varaždinu napravili break te ga već sutra moramo iskoristiti i podići zasluženi pokal prvaka u zrak! – riječi su Marinka Matulovića koji potom jasno nastavlja:

– Ne igraju imena već srca junačka! Naši su igrači odigrali fenomenalnu partiju iza koje im je jedino trebalo skinuti kapu do poda i čestitati na vrijednim pobjedama.
ateca_728x90

Varaždinski sastav nije odigrao na nivou, a poklekuo je u onim glavnim trenucima meča. Ronald Ređep, Zeng Jia i Nikola Horvat nisu ostali ‘hladne glave’ s obzirom na najave uoči utakmice da će ‘Pituri’ biti potučeni do koljena… Istina, nije bilo glavnog igrača, međutim StaRR i bez Tan Ruiwua daleko je jači od ovogodišnjeg sastava ‘Pitura’, barem na papiru..

S obzirom na njihove najave uoči prvog meča da će nas ‘ubiti’ na kraju se ispostavilo – rezultatski totalno suprotno iako su naši igrači u tri meča slavili rezultatom 3:2. Smatram da možemo ponoviti jedan visoki nivo igre, a pogotovo pred bučnim tribinama i najvjernijim navijačima! – jasno će Matulović koji je potom pozvao sve navijači na sutrašnji ‘meč koji se ne propušta’: – Bitno je da pogodimo postavu, Horvat i Ređep ne smiju slaviti protiv naših igrača. Mislim da imamo kvalitetu i da smo spremni za obranu naslova! Ovim putem pozivam sve navijače da dođu do male dvorane u Gospinom polju, organizirali smo besplatan ulaz ali i besplatnu tombolu! Dođite i podržite ‘Piture’ u meču u kojem pobjeda donosi obranu naslova prvaka Hrvatske!! – zaključio je Matulović.

Druga finalna utakmica HEP Super lige između STK Libertas Marinkolora i STK StaRR Varaždin igra se u petak, 20. travnja s početkom u 17 sati u maloj dvorani Gospino polje!
ateca_728x90

Odgovori