MULTISPORT LIGA 2018. Tko je bio najbrži u prvom kolu?

0

Prošlog vikenda uspiješno je završena prva utrka dubrovačke MULTISPORT LIGE 2018. „EARTH SEA & FIRE“ u organizaciji Triatlon Kluba Dubrovnik.

U Komolcu u subotu 17.3. točno u 11 sati startali su trkačice i trkači sa prvom utrkom sezone, utrkom od 8km trčanja.

Trčalo se u  Rijeci Dubrovačkoj predivnom šetnicom uz more do Stare Mokošice gdje je bio okret na 4 km, te istim putem povratak u cilj.  Tko je bio najbolji u 1. kolu i kakvi su rezultati mozete vidjet klikom na link . Ono što ćemo istaknut su prva tri mjesta:

Kod žena treće mjesto  osvojila je Svjetlana Uroš , druga u cilj stigla je Ana Goljc dok je prva  u cilj utrčala Doris Cvitić.

U muškoj kategoriji vodila se velika bitka za drugo i treće mjesto već tradicionalno na utrkama lige borbu su vodili Amir Avdić i Mario Kušar.

Ovaj put Amir je izdržao veliki napad te u cilj utrčao drugi, dok se Mario Kušar morao zadovoljiti trečim mjestom.

Prvo mjesto na startu bilo je rezervirano za najpoznatijeg dubrovačkog triatlonca na našem području Jakšu Diklića koji je sam zauzeo vodeće mjesto od starta sve do kraja.

ateca_728x90

Ono što veseli su nova lica na trkačkoj sceni grada Dubrovnika, i vidljiv je veliki napredak u broju sudionika unatoč grubom vremenu i otežanim okolnostima na dan utrke, s toga ovom prilikom pozivamo sve one koji danas nisu prisustvovali da se prijave na drugo kolo 07.04.2018. sa startom u 11:00, drugo kolo će biti organizirano u Dubrovačkom Primorju a više detalja uskoro na FB i stranicama kluba – stoji u priopćenju iz Dubrovnik Triatlona.

Odgovori