NAJAVA FINALA ZIMSKOG TURNIRA Pročitajte izjave trenera i igrača iz Caffe bar Antika i Konobe Koloseum

0
ZIMSKI TURNIR Konoba Koloseum - Frendy | FOTO Davor Lopin

Večeras se u sportskoj dvorani Gospino polje igra završnica Zimskog malonogometnog turnira koji održao u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, a u organizaciji Udruge malonogometnih amatera, Županijskog nogometnog saveza i Grada Dubrovnika.

U finalu se sastaju Konoba Kolosem i Caffe bar Antika. Momčadi iz Lapada, Caffe bar Antika, ovo je prvo finale, a uoči početka same utakmice mišljenje je dao mladi trener Mateo Kristić:

Ovo je naše povijesno finale. Imamo mladu momčadi koja je pojačana s Ivaniševićem i Pralasom koji su nam od velike pomoći. Što se tiče protivnika, oni su favoriti, ovo im je četvrto finale i u svakom su do sada bili poraženi. Imaju puno utakmica u nogama, a posebno finalnih. Mi se ne predajemo unaprijed to je sigurno, sve je moguće, a pogotovo ako u prvim minutama ne primimo gol onda nam se otvaraju velike šanse za dobar rezultat.

Dolazimo uživati i dat ćemo sve od sebe kako bismo finale učinili zanimljivijim, kratko će Matej Perović koji je jedan od glavnih igrača Caffe bar Antika.

Večeras će njihovim protivnicima iz Grada, Konobi Koloseum, biti čak četvrto finale. U prethodna tri nisu bili uspješni, međutim njihova ‘vojska navijača’ ove se godine nada da je ovo prijelomni trenutak da naslov prvaka ovog tradicionalnog turnira osvoji upravo njihova momčad.

Napravit ćemo sve što je u našoj moći da napokon pehar odnesemo u Grad. Nadam se da će doći veliki broj gledatelja, ali i naših navijača te da će sigurno vidjeti mnoštvo pogodaka i lijepih poteza, jasan je Ivo Caput koji je do finala postigao četiri pogotka.

Veliku fotogaleriju polufinala pogledajte klikom na link

ZAVRŠNICA TURNIRA
18:00 sati Ombla – Frendy (za treće mjesto)
19:00 sati Caffe bar Antika – Konoba Koloseum (finale)

POBJEDNIKU 8 TISUĆA KUNA
Ukupni novčani fond ovogodišnjeg turnira iznosi 12 tisuća kuna. Najboljoj momčadi pripasti će 8 tisuća kuna, drugoplasiranoj tri, a trećeplasiranoj momčadi tisuću kuna.

Odgovori