NE PROPUSTITE Večeras polufinalne utakmice turnira Dubrovnik kup!

0

Večeras su na rasporedu polufinalne utakmice turnira Dubrovnik kup. Ulazak među četiri najbolje momčadi osigurali su C. b. Puls, Acuna, C. b. Belfast i Autoprijevpoz iskop Bešo.

Caffe bar Puls je nakon ispadanja Maestrala ostao najveći favorit za osvajanje Dubrovnik kupa. Najefikasnija i jedna od najiskusnijih ekipa svoj put do polufinala odradila je rutinski.

Puls je u četvrtfinalu bio bolji od Teće United sa 1:0. Večeras se sastaje sa Acuñom, koja je na svom putu izbacila Caffe bar Antiku i Konobu Maestral Ston.

Image Map

Epsku utakmicu četvrtfinala majstorski je riješio Maroje Brbora sa dva pogotka u regularnom dijelu utakmice i četiri pogotka nakon izvođenja penala. Acuña je napravila čudo i nanijela Maestralu prvi poraz nakon dvije godine vladavine.

U drugom polufinalu sastaju se srčani Celtic bar Belfast koji igra u životnoj formi i najveće iznenađenje turnira Autoprijevoz iskop Bešo. Celtic je u četvrt finalu bio bolji od Atalante Bergamo nakon izvođenja penala, dok je Bešo pobijedio Šulemu sa 2:1.

Hoće li Tin Vidak (Autoprijevoz iskop Bešo) odvesti svoje u veliko finale ili će se feštati u Belfastu saznat ćemo večeras.

Pozivamo vas sve da budete dio najzanimljivije završnice Dubrovnik kupa. Utakmice se igraju u sljedećim terminima:

20.30 Caffe bar Puls – Acuña
21.30 Celtic bar Belfast – Autoprijevoz iskop Bešo

 

Stjepo Roko

Odgovori