Nogomet

FOTO/ PJESMA U LAPADU: GOŠK slavi povratak u 3. HNL!

Nogometaši GOŠK Dubrovnik 1919. slave povratak među trećeligaše. Momčad Milana Petrovića nadigrala je izravnog suparanika za ulazak u 3. HNL - jug - NK DOŠK iz Drniša rezltatom 3:0 (0:0). Nakon miroljubljivih 0:0 u Drnišu, Dubrovčani su na Lapadu upisali uvjerljivu i potpuno zasluženu pobjedu. 

Opširnije...

Dupla kruna NKNA Libertas!

Nedavni uspjeh početnika U10, koji su prvo osvojili regionalno prvenstvo DUB-ŽUP-KON, a u razigravanju sa regijom NER-PELJ-KOR pobjedama nad ONK Metković i NK Neretva iz Metkovića ponovili su prošlogodišnji uspjeh osvajanja 1. mjesta ŽNL, dokaz je jedne kontinuirane kvalitete rada sa mlađim uzrastima. 

Opširnije...

FOTO Sedmica Omble: Hat-trick Petre Glavač!

Nogometašice dubrovačke Omble uvjerljivom su pobjedom zaključile ovogodišnje nastupe pred svojim navijačima u sklopu 1. Hrvatske nogometne lige. Dubrovkinje su u pretposljednjoj utakmici ove sezone nadigrali Pregradu 7:2 (5:0) te su ujedno osigurale nastup u 1. HNL i iduće sezone.

Opširnije...

FOTO Bez pobjednika i pogodaka na Lapadu

Nogometaši GOŠK Dubrovnika 1919. odigrao su bez pobjednika i pogodaka kontra Župe dubrovačke u okviru 19. kola 1. Županijske nogometne lige. GOŠK Dubrovnik, kao lider prvoligaške karavane, mislima je već u kvalifikacijama za popunu 3. HNL - jug... 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?