Nogomet

BRAVO za najmlađe Župljane: Bronca iz Samobora!

Najmlađi nogometaši Župe dubrovačke generacija 2007. i mlađe godište (U-8), nastupila je ovaj vikend na međunarodnom dječjem turniru Trofej Dječji nogomet u Samoboru, piše portal zupcica.hr 

Opširnije...

NOVA ODGODA Agram nije doputovao!

Nova odgoda zaostale utakmice četvrtog kola 1. Hrvatske nogometne lige za žene između dubrovačke Omble i zagrebačkog Agrama! Sve je bilo spremno da se napokon odigra zaostala utakmica, međutim na zahtjev gostujućeg sastava, Povjerenik natjecanja je manje od 24 sata do utakmice donio odluku da se utakmica odgađa! Razlog?

Opširnije...

Cicijelj i Kovačić za treću pobjedu GOŠK-a

Nogometaši GOŠK-a napokon su stigli do svoje treće prvenstvene pobjede u 3. HNL - Jug! Nakon čak pet utakmica bez postignutog pogotka, Dubrovčani su danas postigli čak dva pogotka za pobjedu protiv Kamena. Gostujuću mrežu je prvi otvorio Cicijelj u 13., a točku na 'i' što se tiče pobjednika stavio je Kovačić u 82. minuti (11m). 

Opširnije...

'Mrtva utrka' za prvaka: Omladinac i Jadran na +7!

Odigrane su i sve utakmice posljednjeg kola Druge županijske nogometne lige. Zasigurno je da se očekuje zanimljivo proljeće, Omladinac i Jadran voditi će mrtvu utrku za prvaka ukoliko netko od momčadi, koje su već sad na -7 bodova, naprave veliki iskorak u drugom dijelu.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?