Nogomet

Dubrovkinje protiv sudionika Lige prvaka!

Počele su pripreme Ženskog nogometnog kuba Ombla u ponedjeljak, 18. kolovoza na stadionu u Lapadu. Pod vodstvom Nevena Tomičića na prozivci je bilo 13 igračica koje će se ove godine boriti za što bolji plasman u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Opširnije...

Bivši igrač HNK Rijeka pojačao GOŠK!

Bivši igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, Zagore i Šibenika, središnji branič, Niko Škugor (21) novo je ime u dubrovačkom trečeligašu - Nogometnom klubu GOŠK. Inače, na nedavno održanoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba GOŠK izabrano je novo vodstvo kluba.

Opširnije...

Nove tribine i izgled igrališta u Hladnici

 Nastavljajući projekt gradnje, uređenja i opremanja igrališta za male športove, Grad Dubrovnik financirao je radove gradnje tribina, hortikulturnog uređenja i postavljanje zaštitne ograde na igralištu u Hladnici, čime su se bitno unaprijedili uvjeti za održavanje športskih, zabavnih i drugih aktivnosti.

Opširnije...

Konačan rasplet: Pomorac ostaje, Konavljanin out!

Nije bilo iznenađenja na sastanku Natjecateljske komisije 2. HNL. I dok je prije dva dana prijava Pomorca iz Kostrene izazvala šok budući da su se prijavili u posljednji trenutak i to unatoč nagomilanim problemima i kad su ih već svi otpisali, sastanak Natjecateljske komisije u Zagrebu protekao je u očekivanim tonu. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?